Jak použít klíč na Fyziku 2?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Florenc

Jak použít klíč na Fyziku 2?

Příspěvek

Nevíte, jak používat tuto tabulku? Díky
Přílohy
klic fyz2.xls
(16.5 KiB) Staženo 117 x
Florenc- přestup na trasu B.

Milan
V.I.P.
V.I.P.

Re: Jak použít klíč na Fyziku 2?

Příspěvek

já tě sice neporadím ale mám zato z doslechu že klíče na fyziku 2 nefungovali už minulý rok.
Ale zaručit to nemohu

Mirdak
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

..taky bych na klic nevsazel

David

Příspěvek

Nepoužít, naučit se, protože můžou nastat dva nepříjemné případy

a) (pravděpodobnější) klíč nebude vůbec fungovat, jen ztratíš termín
b) (méně častý, ale už i to se stalo) klíč funguje, nicméně ty tam půjdeš dutej jak bambus a přesto to napíšeš na max. počet bodů... Pak chytneš třeba doc. Veselou a ta si tě kamaráde povodí jak školáčka, během chvíle zjistí, že v reálu umíš houno a poletíš i s plnym počtem bodů :-D Nemysli si, že na ústavu fyziky je to banda pitomců co o klíčích nic nevědí, vědí to moc dobře a taky si tě na ústní proklepnou, jestli to fakt umíš, jen jsi měl kliku, nebo to opisuješ (u třetího jmenovaného nečekej slitování :-)

Killer
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

a nebo c) napises to treba jen tak, aby si tim testem prosel. na ustnim se te stejne ptaj na teorii, pokud budes jen mlcet, tak te stejne vylejou.

fakt doporucuju na to mrknout. je to voser, ale za 3-4 dny se to da komplet. taky bych spis doporucil nejakej souhrn fyziky pro str. skoly. ty kmitani, lasery, lomy, apod. tam jsou daleko jednodusseji vysvetleny. skripta jsou dost necitelny
It's good to be bad

Save

Příspěvek

A nebo D napsat to klido na plnej a pak doufat že dostaneš nějakýho dávače (Sopka, jestli ještě učí) a jdeš domu za 1. Jinak klíč se nedá použít pokud aspoň něco nevíš..Musíš odhadnout který sloupec klíče je zrovna tvůj test.
Taky se mi stalo že jsem to napsal na plnej a Veselá si mě tam povodila hustě. Řekne třeba ano tuto odpověď jste správně označil jako nesprávnou, proč?? A když popátý vysvětluješ že jsi to prostě trefil a že není možný jaký máš dneska štěstí tak je to trošku dosti trapný :D . Jak už bylo zmíňeno nejlepší je učit se podle středoškolských učebnic a látku trochu pochopit alespoň na nižší urovni. Jelikož u ústní vědí všichni prd jsou pak zkoušející šťastni že umíš "aspoň něco" z těch základů.

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Souhlas, ja z fyziky mam maturitu, stacilo si to zopaknout.. Bylo par novych veci ale ne moc..
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

..::TV::..
Veterán
Veterán

Příspěvek

a nejake ty testy nejsou??? vim ,ze na Fyziku I. byly testove otazky ke stazeni...
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

Killer
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

neco jsem doma nasel, snad je to k pouziti. je v tom ale peknej bordel...
Přílohy
fyzika2.rar
(571.81 KiB) Staženo 75 x
It's good to be bad

coffy

Příspěvek

Tak tenhle klíš na fyziku jsem používal před 5 lety, kdy opravdu fungoval. Akorát jednoho kluka s klíčem načapalia tak všechny testy přečíslovali. Ale vždycky to chtělo spočítat tak dva příklady a odhadnout jaký sloupec je na tvůj test. A hlavně to nenapsat na 100%, takový si pak opravdu vychutnávali :D Tak hodně štěstí

Zamčeno

Zpět na „Archiv“