Konečná!!!!

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
casti

Konečná!!!!

Příspěvek

Ahoj :D Dneska jsme všichni přítomní u státnic na oboru VIN tuhle školu dokončili! Vám, který ještě lecos čeká na týhle škole přeju pevné nervy a hlavně si to nenechte znechutit! Nebyl jsem nikdy extra student a nakonec jsem to taky doválčil! :wink: Tak čus a držte se :!:

robert
V.I.P.
V.I.P.

Re: Konečná!!!!

Příspěvek

tak to gratuluju a jen tak dál..:)

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Gratuluju!! Jsi dobry

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Kazdymu kdo dokonci tento ustav GRATULUJU a smekam :-)
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

gratuluji, tak jako vděk lidí kteří ti na škole pomáhali můžeš své materiály, které ti pomohli k dostudování dát ostatním do ročníkových sekcí :wink:

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Přidávám se ke gratulacím, doufám, že tohle budu moct za půl roku napsat také... :)
Per aspera ad astra...

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Jako lidičky přede mnou, i já se připojuji ke gratulacím:) Vzpomínejte na nás v dobrém a s tím uveřejněním materiálů, to není vůbec špatný nápad:)
Follow your intuition and embrace the change!

Mates
Zakladatel
Zakladatel

Příspěvek

casti píše:Ahoj :D Dneska jsme všichni přítomní u státnic na oboru VIN tuhle školu dokončili! Vám, který ještě lecos čeká na týhle škole přeju pevné nervy a hlavně si to nenechte znechutit! Nebyl jsem nikdy extra student a nakonec jsem to taky doválčil! :wink: Tak čus a držte se :!:
Aby jsi se Fando nepochlubil :-)

No jo udělali jsme to všichni i v pondělí ( to jsi zapomněl dodat :wink: ). Až bude čas, tak přidám nějaký věcičky co by se mohli hodit.

Jinak mimochodem, pro ty co ještě studují, teď v lednu by nás mělo končilo 246 (230 Ing.)

Jako zakladatel tohoto fóra jsem si tak říkal, co kdybych to utnul :wink: už to pro mě skončilo... By mohla být sranda při průměrné lednové návštěvnosti 2200 lidí za den :D

lubikzr
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Neblázni, to by byla horší katastrofa, než když se potopil Titanic :mrgreen: Jinak veliká gratulace, kdo tenhle ústav dokončí je frajer :wink:

Zamčeno

Zpět na „Archiv“