Rozvrh-kolize
-
sehom
- Sponzor

Rozvrh-kolize
Mám menší problém s rozvrhem, vytvořila se mi v něm jistá kolize předmětů cvičení, které jsem si ale zapsal na jindy. Konkrétně na psychologii a pružnost. Nevím jestli se toto někomu stalo, nebo jestli to mám ignorovat? Vše pochopíte z obrázku.
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- w.e.n.aaa
- V.I.P.

Re: Rozvrh-kolize
Tak jsem kouknul na rozvrh a mam to samé..ubec nevim co se deje,tak az to nekdo zjistite tak sem napište
dik
Škola je ústav pro lidi, kteří nevědí, co s volným časem...i mě tam zavírají, přestože vím, co s časem.
- ..::TV::..
- Veterán

no prednasky se ti muzou prekryvat,ale jak to budes resin na cviceni???...cely rozvrh znovu...
nebo jeden predmet zrusit...protoze bez ucasti asi nebude zapocet..no
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
- w.e.n.aaa
- V.I.P.

Musí tam být někde chyba,protože ja ty předměty mam i v ten termin na kterej sem se přihlasil,a najednou naskočili i na to pondělí...a když kouknu ta terminy cvičení,tam mam opět vybarveny ten,na ktery jsem se poprve přihlasil...takže chyba je u nich 
Škola je ústav pro lidi, kteří nevědí, co s volným časem...i mě tam zavírají, přestože vím, co s časem.
-
sehom
- Sponzor

TV: ty cvičení tam mám, ale nějak jsou tam dvakrát...kapiš to?
Jinak to musí být asi chyba u nich, jelikož třeba psychologie na tak brzkou hodinu vypsaná ani není:-)
Jinak to musí být asi chyba u nich, jelikož třeba psychologie na tak brzkou hodinu vypsaná ani není:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
- krpa
Dnes na Mepu rikali, ze v Kosu je nejaka chybka a ze se pracuje na jeji odstraneni!!!

- ..::TV::..
- Veterán

tak to bude tim, tedka sem se taky dival a mam to taky, to bych nerozdychal...tolik filozofie...

Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
- w.e.n.aaa
- V.I.P.

OK,tak to je cájk..už jsem se lekl že budu muset mit psycho 2x za tyden..to by bylo v ...uvidme jak to vykoumaji a doufam ze to nejak nepřehazej
)