B zabírá zbytečně A

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
olkom

B zabírá zbytečně A

Příspěvek

Jen by mě zajímalo, proč lidi co jsou na úrovni B, se zapisují předměty úrovně A? Akorát zabírají zbytečně místo. Buď si tak chtějí něco dokázat, nebo já vás nechápu...znám takové lidi aspoň dva. Prostě když jsem na B, tak tam i zůstanu, nebo maj asi komplex jako třeba někdo R.H... fakt nepobírám :twisted: :?: :!:

Mirdak
V.I.P.
V.I.P.

Re: B zabírá zbytečně A

Příspěvek

proč ne, to je každýho věc na co se zapíše!

Slamik
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

A podle mě jseš ty strašně namistrovanej!!

..::TV::..
Veterán
Veterán

Příspěvek

vztekat se muzes jak chces a stejne s tim nic nenadelas... :D
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

olkom píše:Jen by mě zajímalo, proč lidi co jsou na úrovni B, se zapisují předměty úrovně A? Akorát zabírají zbytečně místo. Buď si tak chtějí něco dokázat, nebo já vás nechápu...znám takové lidi aspoň dva. Prostě když jsem na B, tak tam i zůstanu, nebo maj asi komplex jako třeba někdo R.H... fakt nepobírám :twisted: :?: :!:
a co třeba proto že se chtějí naučit znalostmi na úrovni A aby měli pak snažší zkoušku úrovně B ;)

krpa

Příspěvek

To: olkom...
Buď si tak chtějí něco dokázat, nebo já vás nechápu..???
A o co Ti jako jde..??? Myslis ze to tady nekoho zajima? :roll: :roll: Proc to zde vubec ventilujes, akorat davas najevo svoji demenci... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Preber si to jak chces!!!

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

nebudem to tady zase tak hrotit no ne ;) at si o tom kazdy mysli co chce tak na ty urazky se vykaslete, jeste vas zazaluje jako to bylo vcera v TN :))

Prekel
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

A neni to cely o tom, ktery cviko se ti hodi do rozvrhu? Vyuka probiha skoro stejne - zalezi na cvicicim, zkouska probiha podobne - zalezi na zkousejicim. Na test se naucis par kapitol navic. Jestli chytnes blbyho cviciho, nedej boze zkousejiciho, muze ti bejt rozdeleni putna :)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“