Technologie 1- test
-
Tomys
Technologie 1- test
Ahoj,chtel jsem se zeptat tech,co byli na TECH1, jakej je ten vstupni test? Na cviku nam rikali,ze jsou jine otazky, je to pravda nebo je to tech 600 otazek,co jsou na netu? Jinak nemate nekdo nejaky materialy na uceni treba zpracovany otazky? Ty skripta jsou dost debilne napsany. Diky
-
frenk
- V.I.P.

Re: Technologie 1- test
Je to jiny, ale me to prijde jednodusi, ja jsem se to ucil podle toho co tady je. Dobrej je ten program na BRVE a uplne v pohode jsem to napsal. Mas 3moznosti misto 4. A vetsinou jedna je uplna kravina.
- GReddy
- Veterán

jestli to bude delat Kudlacek tak to vubec neres, otazky jsou snadne a vsechno to je ze cviceni, snadne a navic kudlacek je hrozne v pohode
- Styxer
- Veterán

Poprvý, aniž bych se koukl na ty otázky co tu jsou, jsem měl 13bodů. Podruhý, když jsem si přečetl prvních 200 otázek, tak jsem měl 14bodů
Jinak otázky k ústní jsou tu (až do půlky svařování) dostatečně vypracovaný. Zbytek svařování a korozi snad zvládneš sám
Jinak otázky k ústní jsou tu (až do půlky svařování) dostatečně vypracovaný. Zbytek svařování a korozi snad zvládneš sám
-
Los(t)
- V.I.P.

Nekde tady v hlavní diskuzi je aj výtah na Povrchove upravy.Když jsem si to vypisovat tak jsem to sem dal tak se zkus podivat.
Jinak zbytek svařovaní co neni vypracovane se dobre čte ze skript ......
Jinak zbytek svařovaní co neni vypracovane se dobre čte ze skript ......
-
Los(t)
- V.I.P.

-
Tomys
Diky moc,snad to nejak dam.