dobrovolna prace z PGR koupim...prosim:-)

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
roman

dobrovolna prace z PGR koupim...prosim:-)

Příspěvek

potrebuju udelat dobrovolnou praci na PGR, zaplatim:-)

pelcinu

Příspěvek

mám čas ji udělat...přes středu a čtvrtek. Jestli chceš, kontaktuj mě pelcinu@seznam.cz

tsss

Příspěvek

pelcinu píše:mám čas ji udělat...přes středu a čtvrtek. Jestli chceš, kontaktuj mě pelcinu@seznam.cz
Kamo ty si dobrej magor... ja ji udelal za plnej pocet bodu za 5 minut :-D a ty na to chces dva dny

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

nez budes machrovat precti si ten post jeste jednou...

Návštěvník

Příspěvek

GReddy píše:nez budes machrovat precti si ten post jeste jednou...
no precetl jsem si ji jeste jednou, a co je psano to je dano, chci , rika ze ma cas ji udelat....... v prubehu stredy az ctvrtka... takze 48 hodin ;-)

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

no nez nekoho budes titulovat magorem je dobry to zkusit pochopit...volne prelozeno ma cas ve stredu a ctvrtek tak aby se mu behem jednoho z techto dnu ozval..neni tam psano ze stredy na ctvrtek..tak priste v klidu ;)

Roman

Příspěvek

GReddy píše:no nez nekoho budes titulovat magorem je dobry to zkusit pochopit...volne prelozeno ma cas ve stredu a ctvrtek tak aby se mu behem jednoho z techto dnu ozval..neni tam psano ze stredy na ctvrtek..tak priste v klidu ;)
neni tam psana ani jedna z tehle moznosti, tak kdyz si chci udelat srandu, tak proc bych si ji neudelal, ze ano :D a prdime na to, je zkouskove za chvilku, mas se ucit

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 04:47

Zamčeno

Zpět na „Archiv“