Lemondog - přesunuto, viz pravidla přispívání... a ten caps je taky možná zbytečný...
Výcvikový kurz - Dotaz
-
hhondaa
Výcvikový kurz - Dotaz
ČAU, CHTĚL BYCH SE ZEPTAT NA VAŠE ZKUŠENOSTI S UČITELI SCHMIDEM A KONČELÍKEM. JESTLI JSOU V POHODĚ. MAJÍ NA STAROST VÝCVIKOVÝ KURZ V HERBERTOVĚ, TAK JESTLI SE TOHO NEMÁM SPÍŠ BÁT, ŽE TO BUDE TÝDEN DŘINY... 
Lemondog - přesunuto, viz pravidla přispívání... a ten caps je taky možná zbytečný...
-
sehom
- Sponzor

Re: 1.ROČNÍK - hodnocení vyučujících
Já měl Končelíka v prvním semestru na tělocvik a docela hukot, přišel jsem o 2 minuty později a už hrozil a otravoval s nahrazováním:-)
jinak toto přesuň do Hlavní diskuze, sem to nepatří:-)
jinak toto přesuň do Hlavní diskuze, sem to nepatří:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)
-
kiksa
- V.I.P.

Re: Výcvikový kurz - Dotaz
Byl sem v Herbertově,šéfikoval Končelík a i když dělal bububu,tak zaved režim,kterej bych řek byl ku prospěchu všem.Žádný velký pruzení se nekonalo.A kurz byl parádní=doporučuju!
-
mira
Končelíka už sem pár semestrů měl na tělocvik a je fakt v pohodě, jen se baví strašenim novejch lidí tak na první pohled z něj každej nemá dobrej pocit, ale dyž na to přídeš tak tě to bude taky bavit. A s dr. Schmitem sem byl na Herbertově a je to takovej důchodce, je tam sice jako hl. vedoucí ale ani sme o nem moc nevěděli. Ono je to jako na dětskym táboře a důležitější je spíš koho chytneš jako vedoucího skupiny ale tenkrát byli všichni bez problémů.
- pepas87
- V.I.P.

ja mel koncelika v herbertove taky, a vypadalo to tak, ze rano odjel na kole a vratil se vecer a jako dozoj jsme meli ty ostatni, kteri byli uplne v pohode...
-
tralalala
Schmíd byl vedoucí mojí skupiny, když jsem byla v Hebertově a byl suprovej, fakt doporučuju
Nejlepší z těch, co tam byli.
-
kalu1
- V.I.P.

Musím potvrdit slova tralalala, byl jsem s ní i ve skupině a byl to fakt pohodář, ale bacha jeho skupina vyhrává každý rok turnaj v softu.