Matika bodování

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Matika bodování

Příspěvek

Čus, prosim vás můžete mi někdo ujasnit jak je to s bodováním z matik? Jde mi o numeru,ale to je jedno...Když mám + 7 bodů ke zk. Tak mi jako stačí získat z těch 100 možnejch 43 na trojku z úrovně A. A protože 3 z B je za 40 bodů,tak mi na trojku z úrovně B. stačí získat jako 33 bodů ? To se mi nepozdává...

vozi
V.I.P.
V.I.P.

Re: Matika bodování

Příspěvek

No z A testu ti stačí 43 bodů na 3 a získáš i 3 z testu B, ale v B testu musíš získat 50 a pak teprve ti přičtou těch 7 bodů ze cvičení.

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

vozi napsal:
No z A testu ti stačí 43 bodů na 3 a získáš i 3 z testu B, ale v B testu musíš získat 50 a pak teprve ti přičtou těch 7 bodů ze cvičení.

Nemas pravdu.. Nam pi Keslerova rekla vsechno jasne. Jako beckari to mame takhle.. Na cviku muzes ziskat max 16 bodu. K tomu abys udelal B zkousku potrebujes 50 bodu u zkousky, pricemz musi byt 40 z pisemky. Takze pokud mas treba 14 bodu, nestaci ti 36 bodu, musis udelat tech 40. Pokud mas treba 8, musis mit 42 z pisemky. Snad je to jasny, opakovala to mnohokrat.. A myslim, ze ten predmet i zkousi, takze asi vi o cem mluvi :D

BTW: tahle koncepce se me osobne libi, kdyz makas pres semestr, zkouska vypada hned lehceji :wink:, tady u numery to je obzvlast vyhodne :wink:
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

Jenda10
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Přesně totéž nám říkal Mráz, byť v matematice 2. Čili 40 bodů z písemky je potřebné minimum, až potom se přičítají body ze cvičení.
Když s někým nelze vyjít, je třeba s ním vyběhnout:-)

vozi
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Tak to promiň, nám to takhle řikal Neustupa... a taky tak nám to bodoval, teda klukum co dělali B. Ale jestli to řikali 2 učitele na sobě nezávisle stejně, tak to tak je, jak řikáte no.

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Oni v tom maj lehce bord*l.. Pri minulych matikach rikal dokonce kazdej kantor neco jinyho.. Ale tady verim fakt keslerovy, pze rikala, ze nedavno zkousela dalkare.. Takze ja se vubec nedivim, ze neco takovyho (od neustupy) od nekoho jinyho zaznelo.. Se taky stalo, ze to jednou nekdo bodoval tak jak si myslel... Takze nic novyho.. :roll:
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

vozi
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

No tak to dělal tentokráte neustupa :D Jsem se divil že minule k tomu měl arch kde měl vypsaný za co je kolik bodů a tentokrát to bodoval tak jak se mu zamanulo :) ale myslim si že to boduje objektivně a dobře

Zamčeno

Zpět na „Archiv“