Jelikoz kos jako obvykle po spusteni blbne (nepochopim proc rozvrh nespusti kdyz je vse v poradku a jsou i vypsani ucitele a paralelky)
ale jak je to to s vybranymy statemi a seminari z EOE? meli by byt jen jednou za 14 dni ne? v kosu jsou vypsany jak lichy tak sudy tyden..
KOS - problémy
- GReddy
- Veterán

-
kokosy
- V.I.P.

Re: KOS - problémy
PP-ma v napsaný v paralelce sudý týden.V rozvrhu pro 3 ročník je dotace 7 hod.Tak to beru ,že to maj špatně napsaný je to jednou za 14 dní
- alkie
- Veterán

Semik z EOE by mel byt kazdej tejden.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up 
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/
-
Maca
seminar z EOE je 1+1, (jakoby prednaska a praktickej seminar)
- lubikzr
- V.I.P.

Ahoj lidičky, rád bych si udělal rozvrh, ale nejsou tam napsané paralelky a vyučující už vůbec
Nevíte někdo jak zjistit, kdy a kdo daný předmět bude mít?? mockrát děkuju za odpověď, pač tohle mě zaskočilo, když jsem jej dělal minulý semestr,tak to bylo OK
- GReddy
- Veterán

co te zaskocilo? ucitele tam z 80% nebyly psany nikdy, jinak jim muzes napsat ale budou to vedet az v pulce zari 'nechapu proc neotevrou rozvrh az je vse jasne). Psal jsem par ucitelum a jednou mi prisla odpoved ze se mam podivat do kosu a podruhy s dotazem na vyuku cvik mi dotycny rekl ze prednasky mit nebude

- lubikzr
- V.I.P.

jj zkoušel jsem pár profesorům napsat, ale zbytečně
fakt mě to štve, že to tam nevypíšou, protože s mým štěstím určitě nenarazím na profesory, který bych chtěl 
- Killer
- Sponzor

u nekterych predmetu se to tam nepise schvalne, protoze by se lidi napsali k tem "lepsim" ucitelum a k nekterejm vubec. takle to je o nahode a nikdo neni zvyhodnenej. Pokud se ti cvicici nebude libit, muzes si to prepsat jeste v 1. tydnu vyuky a domluvit se primo s nekym, ke komu chces chodit...pokud teda nema plno
zkus se ale podivat na stranky jednotlivych ustavu. pamatuju se, ze treba rozvrhy cvicicich na matiku byly na strankach a kosu ne...
zkus se ale podivat na stranky jednotlivych ustavu. pamatuju se, ze treba rozvrhy cvicicich na matiku byly na strankach a kosu ne...
It's good to be bad
- GReddy
- Veterán

matikáři to budou vědět 20 září co jsem zaslechl nezávisle od dvou vyučujících
- lubikzr
- V.I.P.

jj s tou matikou je to tak, 15. září teprve budou vědět počet studijních skupin a podle toho si budou dělat rozvrhy, dříve jak 20. září matikáři nebudou vědět víc jak my

- lubikzr
- V.I.P.

Ahoj ve spolek, mám problémy se zapsáním angličtiny do rozvrhu, sice jsou tam vypsaný hodiny a pár profesorů, ale chybí tam odkaz zapsat. Nevíte někdo, v čem je problém, nebo kdy to bude v pořádku???