Přednášky

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Přednášky

Příspěvek

Čau lidi,takže další matika,chci se zeptat-přednášky-jde to bez nich? Matika I. a II. šly! Jo a přednášky zapg-jsou důležitý?Slyšel sem že je to hustý a nevim jestli přednášky za to stojej.A pak ještě přednášky z Fyziky II. :idea:

Maca

Re: Přednášky

Příspěvek

To je dost individualni,ale pokud ti sla Mat I a II, tak ti pujde i III, ta je podle me nejjednodussi z matik. Jinak na ZAPG jsou predasky zbytecny, hlavne se vyhni Voeglovi na cvika. Na Fyziku se zajdi treba podivat a uvidis, kdo to bude mit, ja osobne jsem nechodil,ale mel jsem seminar...

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

MAT III přednáší tuším Čipera . No odchodil jsem ho asi ze 3/4 a musím říct že oproti Mrázovi je o dva stupně horší. To se nedá srovnávat. Jediné v čem je dobrej je že počítá dost příkaldů který mi pomohli u zkoušky,jinak nebrat.

Na ZAPG utíkej na cvičení k Trefilíkovi a na přednášky kašli:-) Jednosemestrovej předmět bez návaznosti,tam nemá smysl chodit na přednášky.

Fyzika 2 - Mám odchozené kompletně všechyn u pana Nováka,vřele doporučuju. Občas jsem na něj nadával a nutil se do toho tam jít ,ale o zkouškovém se mi dřina vyplatila. Stačilo se naučit sešit a bezproblémů uděláš:-)
Follow your intuition and embrace the change!

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

vsechno jde bez prednasek takze to zalezi na tobe, lepsi mit behem roku volno a chodit 2-3 dny do skoly a mit cas na vsechny prace a pak trosku zabrat ve zkouskovym nez mit zaplacanej celej tyden...

cvika vicemene stacej

kiksa
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Děkuju moc

Zamčeno

Zpět na „Archiv“