Rozdíl mezi mechanikou A a B???
-
krush
Rozdíl mezi mechanikou A a B???
Čus. Možná blbej dotaz, ale nikde sem to nenašel...mohl by mi někdo objasnit rozdíl mezi mechanikou A a B??? Jde mi o to která je lehčí. Dík
-
arw
- Veterán

Re: Rozdíl mezi mechanikou A a B???
lehčí bude rozhodně Mechanika I. B...ale o kolik..těžko říct 
- lubikzr
- V.I.P.

o kolik lehčí to neví nikdo, pač budeme prvními pokusnými králíky
taky je pěkně nefér, že nám bylo řečeno, že bude akorát matika s fyzikou ve dvou úrovních. O mechanice nepadlo ani slovo, tak jsme si udělali rozvrhy a pak jedním mailem nám oznámí, že to bude jinak. Předpokládám, že to bude něco jako matika, témata stejný akorát se to nebude probírat tak do hloubky a na konci semestru se v béčku něco vypustí 
- ..::TV::..
- Veterán

ty rozvrhy sou pekne nahovno...sem mel udelany a najednou abych to cele predelaval...seru na ne...budu se muset spokojit s Beckem, coz mi tak nevadi, protože matiky mam taky B
, ale kdyz uz udelaji rozvrh , tak to ma byt konecne, nco podobneho se mi stalo i s materialy, mi poslali mail, ze to cviceni je anglicky...sice ze se omlouvaji, ale co je mi to platny...
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
- GReddy
- Veterán

také se mi tak stalo s elektro seminářem, mail mi přišel asi 4x protože na ústavu dělá absolutně neschopná sekretářka co mi napsala mail nejdříve bez háčků a oslovení, poté s oslovením ale s hrubkami i/y a poté byl i s háčky ale slova byly dohromady a všechny maily měli hlavičku "sesminář"
paní se kapku rozčilovala, když jsem jí napsal prosbu ať mi příště napíše email bez hrubek a po formální stránce v pořádku, že to je jediná věc, kterou by měla zvládnout pořádně 
- lubikzr
- V.I.P.

to se člověk nestačí divit, co to tam maj za tele
ale je dobře, že ses nedal ...ty maily ze školy jsou kolikrát divný, objeví se jen půlka a když si to chce člověk přečíst, tak musí dát ještě přeposlat, aby se mail zobrazil celý. Ještě byla problémová fyzika II, v kosu to mají, že je to předmět pro sudý i lichý týden a přitom když si nějaký cvičení vybereš, tak ti pak pošlou maila, který týden ti přidělili.
- GReddy
- Veterán

Nedal
reagoval jsem na ní, jelikož mi oznámila že cvičení posunou protože nemají volnou třídu, no tak stupidní výmluvu jsem ještě neviděl. Mají to mít připraveno hned od otevření rozvrhu a nebo ho otevřít až bude vše v pořádku.
U pružnosti - vybrané statě je v kosu také napsáno že probíhá oba týdny přitom by měla být tuším jen sudý týden, no bordel
U pružnosti - vybrané statě je v kosu také napsáno že probíhá oba týdny přitom by měla být tuším jen sudý týden, no bordel
-
Maca
Kterej seminar z eletriky mas? Ja jsem si ho dal taky a nic mi neprislo, tak doufam, ze ten muj neposunuli...Dik
- GReddy
- Veterán

9-10 pondělek , předtím jsem ho měl 7-8 a to zcela zrušili