skripta
-
nowajz
skripta
ahoj lidi, chtěl bych se optat zhruba do druháku jaký jsou potřeba tak nějak skripta. Jakože je člověk fakt užije, a jaký jsou k ničemu abych to třeba nekupoval zbytečně. Kolikrát ty učitelé kupte si skripta a potom se na ně práší akorát. Díky za rady zatim se mějte
-
emen1
Re: skripta
Tak já bych doporučila Skripta na cvika z matiky 3, ty se fakt užijou. Dále nějaké materiály k fyzice, protože co vím, tak z přednášek se učit moc nedá. Ale Sopko dává své přednášky kopírovat tak se učit z toho.Hodí se i skripta na mechaniku - přednášky (Mechanika A)Skripta na cvika nemají cenu, protože člověk si stejně spíš počítá, co má ze cvičení.Rozhodně ne skripta na ZAPG od Vogela. Na webu ústavu matematiky jsou Resumé přednášek. Dále jsem se učila ze skript na materiály a technologii. Jinak asi nic.
-
Los(t)
- V.I.P.

Re: skripta
Doporučil bych ti:
skripta na mechaniku A je to tam pekne vysvetlene a potom řešene příklady pokud si pročteš ty skripta a zkusíš si spočítat nejaké příklady bokem a udeláš referáty sam bude pro tebe zkouška hodne lehka
určite skripta aj na nauku o materiálech sice jsou taky nekde vypracovane otázky ale je dobre si obcas neco precist o ruzných grafech.
potom je dobrá sbírka z matiky III
skipta na ZAPG mi prijdou dost zbytečná vubec v nich nic není
skripta na fyziku taky k ničemu tady nekde kolují testy jako byli na FYZIKU I a aj jsou tady nekde pripravy já jsem sem daval jednu kdy byli vypracovane otázky na ustní z požadavku dokonce jsou tu aj prednášky od Albiho
Skripta na KON II nevím zda jsou ale na hodine by jsi mel dostat normy podle kterých se da ten ventil nakreslit
No a pak určite skripta na TECH
Snad jsem na nic nezapomnel
skripta na mechaniku A je to tam pekne vysvetlene a potom řešene příklady pokud si pročteš ty skripta a zkusíš si spočítat nejaké příklady bokem a udeláš referáty sam bude pro tebe zkouška hodne lehka
určite skripta aj na nauku o materiálech sice jsou taky nekde vypracovane otázky ale je dobre si obcas neco precist o ruzných grafech.
potom je dobrá sbírka z matiky III
skipta na ZAPG mi prijdou dost zbytečná vubec v nich nic není
skripta na fyziku taky k ničemu tady nekde kolují testy jako byli na FYZIKU I a aj jsou tady nekde pripravy já jsem sem daval jednu kdy byli vypracovane otázky na ustní z požadavku dokonce jsou tu aj prednášky od Albiho
Skripta na KON II nevím zda jsou ale na hodine by jsi mel dostat normy podle kterých se da ten ventil nakreslit
No a pak určite skripta na TECH
Snad jsem na nic nezapomnel