Studijní a zkušební řád pro studenty ČVUT
-
Mates
- Zakladatel

Re: Studijní a zkušební řád pro studenty ČVUT
No mě to už funguje,nová klasifikační stupnice A-F. Kdo to zase vymyslel 
-
Lemondog
- Veterán

A to už jsem myslel, že mě něco takového mine... to jsem zvědavej jak to bude fungovat v praxi... 
Per aspera ad astra...
-
martin190
- Sponzor

Stupnice A-F je blbost, podle té převodní tabulky to vypadá, že přidali dvě známky horší než "dobře". V indexu ty písmena budou vypadat hrozně, snad jim uvedení do praxe bude trvat déle, než dokončím studium, tahle škole jde do háje
-
Návštěvník
jojo, taky jsem to cet....a husty to fakt je,protoze mame vic stupnu nena zakladni skole.......
dobre oni, asi se nudej
dobre oni, asi se nudej
-
Mates
- Zakladatel

Pro mě to není zas taková novinka, už jsem o tom slyšel, myslím že je to i na VŠE. Nepřidali známky za dobře, ale přidali mezi 1-2 = B a 2-3 = D. Nic víc. Na základní s střední škole se s oblibou dává 1-, 2-,3-. Tady taky, ale KOS tyto známky neaxceptuje. Jde tedy jen o to, že může být defacto hodnocení spravedlivější. Ale kdo ví, jestli tomu tak opravdu bude 
-
Oyer
Mám podobný názor je to pěkná kravina a chci vidět to zavedení v pulce kosu bude 1,2,3 a v druhé A B C D.... to bude vypadat a co teprve index, kašpárci nemají asi co dělat tak vymýšlejí. Co dobře funguje je třeba rozmrdat tak at to nefunguje.....
- GReddy
- Veterán

mě osobně to příjde asi tak že se musíme opičit podle USA, je mi jedno že to je tady na hodně školách, podlě mě je to jen aby jsme lezli doprdele někomu jinýmu, kdyby se řešili raději důležitější věci