ZLOUTENKA

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Boeing 747-400

ZLOUTENKA

Příspěvek

Opravdu me irituje, kdyz v dobe zloutenkove epidemie CVUT-Fsi nema ani mydlo na wc. Prvni kroky, kdyz prijdu do skoly, smeruji na wc abych si umyl ruce. Bohuzel musim na Fel, jelikoz Fsi nema na toaletni papir natoz tak na mydlo :(
Vyhlídkové lety se slevou 50% pro studenty CVUT.
Vice info PM

GReddy
Veterán
Veterán

Re: ZLOUTENKA

Příspěvek

Souhlasím s tebou, před elektrem na dílnách nad technologií jsem si došel na toaletu a to byla teda chyba. Něco takového jsem neviděl ani v hospodách té nejnižší kategorie... Ta škola nemá absolutně žádnou úroveň :(

Boeing 747-400

Příspěvek

Jo tak tam jsem byl jednou ... a vickrat uz tam nepachnu. Presne jak rikas, i v nadrazni restauraci posledni cenove je utulneni.
Vice info PM

larry

Příspěvek

Boeing 747-400 píše:Opravdu me irituje, kdyz v dobe zloutenkove epidemie CVUT-Fsi nema ani mydlo na wc. Prvni kroky, kdyz prijdu do skoly, smeruji na wc abych si umyl ruce. Bohuzel musim na Fel, jelikoz Fsi nema na toaletni papir natoz tak na mydlo :(
Jo, presne tak, jsem na tom uplne stejne. Krome mydla na nasich hajzlicich ale ani nejsou papirove rucniky.

Tohle je podle me novy zpusob likvidace studentu. Epidemie Jarin se zacal asi krotit a udeluje vic zapoctu, tak pres zloutenku se takto musi zvysit propadovost.

Boeing 747-400

Příspěvek

Nemyslim si, ze je to likvidace studentu, o todle jim nejde. Spise bych rekl, ze jde o absolutni neschonost. Prijde mi to, jako by prof. Hrdlicka mel svuj soukromy zachod a ostatni vysoce postaveni taky. Jelikoz takovy hnus nemuze tolerovat nikdo!
Vice info PM

kokosy
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

nedivte se,je nas vic nez by nas melo byt.Zakon prirody=přežijí jen ty nejsilnější.

Návštěvník

Příspěvek

zase tak lehce tu žloutenku nechytíte ;)

muhammad bourgiba

Příspěvek

já už na záchod na Fel chodim dávno - maj tam totiž zrcadlo...ale jak na FEL, tak na FS mě udivuje, že většina lidí si nemyje ruce, když vykoná potřebu, a to jsou to akademici (studenti i profesoři)...

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Nevim jak u panu ale dneska na zenskych zachodech byl toaletak pouze v jednom poschodi z peti.. Je to normalni :?:

sniper
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Je :D :D

larry

Příspěvek

kein_nick píše:Nevim jak u panu ale dneska na zenskych zachodech byl toaletak pouze v jednom poschodi z peti.. Je to normalni :?:

Koneckoncu muzeme byt "radi", ze nejake zachody ve skole mame, a ze jsou jeste k tomu splachovaci.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“