ZLOUTENKA
- Boeing 747-400
ZLOUTENKA
Opravdu me irituje, kdyz v dobe zloutenkove epidemie CVUT-Fsi nema ani mydlo na wc. Prvni kroky, kdyz prijdu do skoly, smeruji na wc abych si umyl ruce. Bohuzel musim na Fel, jelikoz Fsi nema na toaletni papir natoz tak na mydlo 
Vyhlídkové lety se slevou 50% pro studenty CVUT.
Vice info PM
Vice info PM
- GReddy
- Veterán

Re: ZLOUTENKA
Souhlasím s tebou, před elektrem na dílnách nad technologií jsem si došel na toaletu a to byla teda chyba. Něco takového jsem neviděl ani v hospodách té nejnižší kategorie... Ta škola nemá absolutně žádnou úroveň 
- Boeing 747-400
Jo tak tam jsem byl jednou ... a vickrat uz tam nepachnu. Presne jak rikas, i v nadrazni restauraci posledni cenove je utulneni.
Vice info PM
Vice info PM
-
larry
Jo, presne tak, jsem na tom uplne stejne. Krome mydla na nasich hajzlicich ale ani nejsou papirove rucniky.Boeing 747-400 píše:Opravdu me irituje, kdyz v dobe zloutenkove epidemie CVUT-Fsi nema ani mydlo na wc. Prvni kroky, kdyz prijdu do skoly, smeruji na wc abych si umyl ruce. Bohuzel musim na Fel, jelikoz Fsi nema na toaletni papir natoz tak na mydlo
Tohle je podle me novy zpusob likvidace studentu. Epidemie Jarin se zacal asi krotit a udeluje vic zapoctu, tak pres zloutenku se takto musi zvysit propadovost.
- Boeing 747-400
Nemyslim si, ze je to likvidace studentu, o todle jim nejde. Spise bych rekl, ze jde o absolutni neschonost. Prijde mi to, jako by prof. Hrdlicka mel svuj soukromy zachod a ostatni vysoce postaveni taky. Jelikoz takovy hnus nemuze tolerovat nikdo!
Vice info PM
Vice info PM
-
kokosy
- V.I.P.

nedivte se,je nas vic nez by nas melo byt.Zakon prirody=přežijí jen ty nejsilnější.
-
Návštěvník
zase tak lehce tu žloutenku nechytíte 
-
muhammad bourgiba
já už na záchod na Fel chodim dávno - maj tam totiž zrcadlo...ale jak na FEL, tak na FS mě udivuje, že většina lidí si nemyje ruce, když vykoná potřebu, a to jsou to akademici (studenti i profesoři)...
- kein_nick
- Sponzor

Nevim jak u panu ale dneska na zenskych zachodech byl toaletak pouze v jednom poschodi z peti.. Je to normalni 
-
sniper
- V.I.P.

-
larry
kein_nick píše:Nevim jak u panu ale dneska na zenskych zachodech byl toaletak pouze v jednom poschodi z peti.. Je to normalni
Koneckoncu muzeme byt "radi", ze nejake zachody ve skole mame, a ze jsou jeste k tomu splachovaci.