Zdarec...jsem student kombinovaního studia a chtěl bych se zeptat, jestli by někdo z prezenčních studentů neměl na zapůjčení, okopírování oscanování či na prodej...přednášky z předmětů:
Pružnost a pevnost II
Přenos hybnosti,tepla a hmoty
Matematické aplikace v řízení
Finanční management
Teorie managementu
Řízení podniku v praxi
Sociologie a podnikání
Kalkulace a rozpočetnictví
Účetnictví
Přednášky
-
David
Re: Přednášky
Zdarec, jen poznamenám následující:
Na ŘPP si stáhni podklady na společném disku, měly by tam být prezentace všech lidí co budou přednášet...
Teorie managementu - ing. Žáček to taktéž postupně umisťuje na disk S v Horské...
Kalkulace a rozpočetnictví - nevím, ale přednášky (prof. Macík) mi moc nedávaly, k přípravě na zkoušku a bezproblémový průchod cvičeními mi stačila "cvičební" skripta s příklady od doc. Zralého...
Přijde mi, že v přednáškách (a i v přednáškových skriptech) byla problematika podávána zbytečně složitě :-/
Na ŘPP si stáhni podklady na společném disku, měly by tam být prezentace všech lidí co budou přednášet...
Teorie managementu - ing. Žáček to taktéž postupně umisťuje na disk S v Horské...
Kalkulace a rozpočetnictví - nevím, ale přednášky (prof. Macík) mi moc nedávaly, k přípravě na zkoušku a bezproblémový průchod cvičeními mi stačila "cvičební" skripta s příklady od doc. Zralého...
Přijde mi, že v přednáškách (a i v přednáškových skriptech) byla problematika podávána zbytečně složitě :-/
-
chaap
Re: Přednášky
Díky...něco už jsem si nastahoval,tak snad to bude stačit...