Literatura / přednášky / seminář na VME/ME3

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
GReddy
Veterán
Veterán

Literatura / přednášky / seminář na VME/ME3

Příspěvek

Chci se zeptat kdo absolvoval VME která literatura se hodí? Prý VME příští rok nebude takže se na vydání mechaniky C vykašlali, to je vážně paráda :) tak mě zajímá co jste používali jako dostačující.

Případně kdyby někdo měl někde seminář či přednášky, kdyby měl někdo zájem mohu mu na oplátku skenovat seminář z mechaniky tekutin nebo EOE :)

Killer
Sponzor
Sponzor

Re: Literatura / přednášky / seminář na VME/ME3

Příspěvek

vloni jsem chodil na prednasky, prednasel Vampola. Celkem se to dalo: kmitani a maticovka v pohode, akorat graficky metody ukazuje jen na jednoduchejch prikladech, ktery jsou jasny, ale ve zkousce pak bejva neco slozitejsiho a nikdo to moc nechape.

doporucil bych opet seminar (kam jsem sice nechodil, ale mel jsem pujcenej sesit) a na prednasky zajit obcas, treba na tu grafiku... podle harmonogramu by se to snad dalo pohlidat.

Prednasky mam snad nekde schovany, ale treba na tu grafiku potrebujes i nejakej vyklad. z obrazku, ktery jsou pak ve finale vzdycky mazanice toho moc nepoberes
It's good to be bad

GReddy
Veterán
Veterán

Re: Literatura / přednášky / seminář na VME/ME3

Příspěvek

no tak to je na nic :( ptal jsem se protoze prednasky i seminar se mi kreje takze se ani na jedno nedostavim tak jsem chtel mit procviceno alespon z literatury ....

nema alespon nekdo vypocitane nebo od nejakeho ucitele vypracovane vsechny priklady z cvik? pripadne teda ten seminar? nejak se dohodneme :)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“