Ubytovací stipendium
-
kelibor
Ubytovací stipendium
Teď se tu s rodiči dohaduju ohledně stipendia k ubytování. Když jsem ve škole na druhý zápis tak na něj nemam nárok celý bakalářský studijní program, že je to tak?
-
Slamik
- V.I.P.

Re: Ubytovací stipendium
Co vím, tak toto stípko brát nebudeš.
- Boeing 747-400
Podekuj pani Buzkove ... ubytovaci stipendium nedostanes uz NIKDY!!!!!!!!!!!!!§ --... Diky te tluste svini ... Ale clovek z Branejsa vykrmovany maminkou ho dostane!
Vyhlídkové lety se slevou 50% pro studenty CVUT.
Vice info PM
Vice info PM
-
kelibor
Já si to taky myslim. Ale je to teda celkem hnusný, zvlášť když jsem ukončil studium právě kvůli tomu, že jsem nedostal kolej i když jsem ji měl přislíbenou.
-
3D4U
Loni jsem nastupoval podruhé do prváku a stýpko jsem dostával. Buď se někde stala chyba, nebo to souvisí s tim že jsem předloni ukončil studium už po 3 týdnech 
-
kelibor
Fakt? No já tam chodil dva měsíce, ale neukončil jsem, nechal jsem se vyhodit v únoru. Tak to bude asi ono. 
-
David
Jestli ses "nechal vyhodit" tak je to tvoje blbost a platíš za ní... Možná trochu tvrdá daň ale procvičí tě to do dalšího života... Když chodit nechci, tak napíšu dopis o ukončení i s důvodem... Takhle jsi vyhozen za neplnění studijních povinností a už v životě nikomu nedokážeš, jak to bylo...