EOE - Buřič
- Boeing 747-400
EOE - Buřič
Nazdarek kolegove. Prosim Vas muzete mi nekdo odepsat, kdo jste mel tohoto externistu?? Diky
Vyhlídkové lety se slevou 50% pro studenty CVUT.
Vice info PM
Vice info PM
-
Návštěvník
Re: EOE - Buřič
přežil sem ho mno asi tak,takovej dedeček ale byl sem u nej i u tabule zkousenej a dela docela problemy s referatem
- Boeing 747-400
A mas od nej jeste sesit ze cvig? ... Bylo by mozno ho naskenovat? Nebo pujcit k okopirovani?
Vice info PM
Vice info PM
- MickeyMac
- V.I.P.

Pridal bych se ke kolegovi s tim pranim na ten sesit. Mam ho taky a zrovna mi tento starej deda teda nesed. S tim ze dela problemy bych teda docela veril, pac mi na to stacila jenom jedna hodina. Dik
- Boeing 747-400
Nic proti panu uciteli, ale pouziva na nas ucebni metody snad za prvni republiky. Minuly rok jsem mel namereno za pul hodiny a slo se domu s cistou hlavou, ze clovek vedel, co ma doma zpracovat. Bohuzel u pana Burice clovek sedi hodinu a pul (jeste pretahne) necez se nedozvi vubec nic!
Nechapu, ze katedra si nejde jednou za cas zkontrolovat, jak probiha vyuka ... jelikoz todle je fakt UNIKAT.
Vice info PM
Vice info PM
-
Michal Buršík
- V.I.P.

EOE - Buřič
Též jsem se stal obětí tohoto extremisty...eee...pardon externisty. Moc prosím, kdo máte sešit, hoďte sem scan...Díky
- Boeing 747-400
Notak kolegoveeee
Nikdo ??
Vice info PM
Vice info PM