Školné!!!! Má někdo pocit že plati za h.... ?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
šípek

Školné!!!! Má někdo pocit že plati za h.... ?

Příspěvek

Letos končím a mám zaplaceno do 19.7. Státnice jsou okolo 30.9.

přišlo my rozhodnuti o vyměřeni školného za dalších započatých 6 měsíců studia na částku 16800.

K tomu všemu jsem byl přijat na školu bez přijímacích zkoušek a tudíž jsem byl studentem o dva měsíce dříve než studenti kteří dělaly přijímačky.
To jsem uvedl do odvolaní s tím že není možné abych platil školné jen proto že jsem byl přijat bez zkoušek. Požadoval jsem prominutí a očekával kladné vyřízení, zvláště potom co mě pan VOJTEK ujistil ze se tak v těchto případech postupuje.

Školné bylo milostivě sníženo na 12000.

Já to považuji za trapné takto ze studentu tahat peníze. To už je ta škola tak chudá že jde pro par tisícovek přes mrtvoly?

Jsem rozhodnut se bránit vsemi prostředky, ne proto že na zaplacení nemam, ale proto ze je to NESPRAVEDLIVÉ

Kdo má stejný problém pište na sipkovsky.miroslav@seznam.cz Mužem postupovat společně.

Strojař

Příspěvek

bejt tebou tak se na to vykaslu a zaplatil bych jen v pripade, ze by me jinak nepustili ke statnicim :-)

David

Příspěvek

To máš docela v pohodě, kámošovi (je na tom stejně) to snížili na 15000, vlk se nažral ale koza zůstala celá a pěkně vypasená...

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 03:14

Zamčeno

Zpět na „Archiv“