Zápich 1,2

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
sehom
Sponzor
Sponzor

Zápich 1,2

Příspěvek

Zdarec, nesetkal jste se někdo někde v nějakém katalogu se zápichovým nožem tlouštky 1,2 nebo 1mm? Musím k technologickému postupu vymyslet drážku do hlubky 1,5, šířku 1,2 mm a zatím nejtenčí zápichový nůž jsem našel 1,25 mm a přitom profesor říkal, že by tu drážku udělal radši zápichovým nožem 1 mm:-) stačí mne odkázat na nějaký katalog:-)
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

Neo

Re: Zápich 1,2

Příspěvek

Nam doporucovali http://www.pramet.com/index2fa9.html?lang=cz nebo http://www.wnt.com, tak zkus mrknout tam.

Killer
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

1,2mm se nedělá. vem nejbližší větší (2mm) a do seznamu nástrojů napiš, že si ho upravil na požadovaných 1,2mm (i když u vym. břit. destičky to nejde, zkus najít katalog, kde maj klasickej)
It's good to be bad

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Udělám to podle Killera:-) jinak díky
ještě bych se chtěl zeptat jak bych vybrousil ten radius 1,25, aby tam bylo Ra 0,2? Napadlo mě kdyby byl nějaký kotouč s takovým radiusem, ale nic jsem nenašel, mrkni radši na obrázek:-)
Přílohy
DSC00122.JPG

Killer
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

s tim radiusem nevim, ale asi na to bude nejakej tvarovej brusnej kotouc... zeptal bych se vyucujiciho

otazka: je nutny mit Ra 0,2 i na tom radiusu? resp. jestli to je z pohledu funkce potreba...
It's good to be bad

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Taky mě napadlo k čemu tam asi bude, ale podle mě co je na výkrese, tak takový musí být technologický postup:-) Ale zeptám se na dalším cviku profesora raději:-)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“