PIS-Aplikace pro řízení vztahů se zákazníky (CRM)

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

PIS-Aplikace pro řízení vztahů se zákazníky (CRM)

Příspěvek

Zdravim

měl bych na Vás prosbu.Na PIS s nami byl jeden člověk co měl delat toto téma jako semestrální praci.Dneska jsem se dozvědel že skončil a že tam chodit nebude.Tak bych potreboval nejaké informace co by toto téma měla obsahovat jelikož o tom vím uplne starou belu :( .Mohl by mi nekdo tady poradit nebo ozvat se kdo dělal toto téma už minulých letech.

muhammad bourgiba

Re: PIS-Aplikace pro řízení vztahů se zákazníky (CRM)

Příspěvek

z PIS takhle cvičení vypadaj, zadá se semestrálka a už se tam nechodí - semestrálka sepak odevzá jako podmínka zápočtu. O CRM toho najdeš na netu spoustu,protože v managementu je to ted´ IN. Samozřejmě se taky dá chodit na přednášky, tam o tom bude mluvit, ale na referát to nevydá. Na poslední přednášce v lednu pak ještě zadá 3 otázky, které se vypracují a přinesou ke zkoušce. Zkouškaje mimořádně jednoduchá, snad pokud bys nenapsal vůbec nic, tak ji nedáš, ale jinak OK

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Hmm to je fajn že jsi mi napsal že je to in,ale když o tom vím bačkoru tak se o tom težce pise ... proto jsem jsem napsal o pomoct abych vedel co vsechno tam ma být

muhammad bourgiba

Příspěvek

no, to jsem napsal proto, se o tom hodně mluví, takže nebude problém něco najít i třeba přes Seznam- je to ale dost široký téma, i ty aplikace, takže jsem nepsal přímo odkazy, protože nevim, co přesně chceš - základ je i na wikipedii (česky, anglicky i německy je toho asi tak stejně)... na www.businessworld.cz , když do vyhledavacího okna zadáš CRM, vyjedou ti všechny články z archivu, zadarmo a česky.
Tady je v PDF ke stažení něco o aplikacích CRM v maloobchodě : http://www.4shared.com/file/39115993/cc ... m.html?s=1
tady nějaká prezentace na téma CRM, ale nekoukal jsem na to
http://www.4shared.com/file/33206577/51 ... n.html?s=1

Zamčeno

Zpět na „Archiv“