Bakalarske obory?
-
Jana
Bakalarske obory?
Taky se nemuzete rozhodnout?? Poprosila bych studenty vyssich rocniku jestli by nam v rozhodovani nepomohli a trosku nepopsali obory, nebo neposlali nejakelepsi odkazy, protoze na strankych ustavu neni vubec ale vubec nic. A aspon vas nebudeme porad otravovat dotazama na brve. diky moc
-
Otta
Strojirenska technologie versus letadlova technika
Taky se pridavam s zadosti o radu, nemuzu si vybrat??? Taky se chci zeptat jestli kdyz ma nekdo zajem o letadlovou techniku, tak jestli kdyz je v oboru dopravni a manipulacni technika, tak jestli se tam zabyvaji vseobecne nebo se muze venovat jen letadlum????
-
milan
technologie
Nevim co je na tom pravdy ale pry je nejjednonusi technologie a chodi tam jenom lidi co chteji ziskat jenom titul a nevadi jim ze budou mit v hlave kulicky. Ale nevim co je na tom pravda-nejdriv jsem tam chtel jit, ale ted nevim?
-
Save
Re: technologie
Osobne chodim na technologii...A musim říct proto že mi jde hlavně o ten titul jak si správně řekl a jednak že to je obor s nejširším záběrem. Osobně si myslím že až nastoupím do nějakého podniku tak se mi bude hodit víc příprava,optimalizace a technologie výroby smíchaná s trochou ekonomiky než znalosti biomechaniky,jemné mechaniky či pružnosti a pevnosti..ale je to jen můj osobní názormilan píše:Nevim co je na tom pravdy ale pry je nejjednonusi technologie a chodi tam jenom lidi co chteji ziskat jenom titul a nevadi jim ze budou mit v hlave kulicky. Ale nevim co je na tom pravda-nejdriv jsem tam chtel jit, ale ted nevim?
-
jana
letadlova technika
Cos i myslite o tomhletom obrou?? Me letadla bavi a verim ze by me tenhle ten obor bavil, ale nevim jestli se da najit dobre uplatneni v oboru v praze?? Predse jen jako zena nemam v planu moc cestovat za praci
- Killer
- Sponzor

Re: letadlova technika
Ja se na tohle podobny ptal kamarada, co studuje leteckou udrzbu na dopravni fakulte a rikal, ze pokud chces mit neco spolecnyho s letadlama, tak je lepsi jit na tu dopravku. Popravde, nic konkretniho jsem o tom oboru u nas neslysel, jen interpretuju to, co mi rikal on...jana píše:Cos i myslite o tomhletom obrou?? Me letadla bavi a verim ze by me tenhle ten obor bavil, ale nevim jestli se da najit dobre uplatneni v oboru v praze?? Predse jen jako zena nemam v planu moc cestovat za praci
Ja uvazuju nad dopravni technikou (nejaky info ???), pripadne technikou zivot. prostredi
-
mm
Re: technologie
jsme na technologii a je tam pohoda...nikdo uz neotravuje..ale ze by tam chodili jen hloupi lidi a ulejvaci bych nerekl, znam tam spousty lidi, kteri jsou fakt "nabuseni"..ale hele vem to takhle technologie a konstrukce je všude a bude všude...jenže na konstrukci jsou, Heler, pospichal, slanec, denk, Bauer, a trosku prisnejsi ale spravedklivy je i Jančík,..tak jdi si tam:-( ...jinak ty ostatní obory jsou dost zajímave.ale u nekterých bych mel silne obavy o uplatneni..,ale je pravda, ze treba konstrukci i technologii muzes delat potom v praxi taky a nemusis mit na to zamereni..vis uz toho o tom dost--...je to tezke........a jinak skola bohuzel moc nenauci, da jen zaklady..mylsim si, ze praxe je praxe...a tam se budem učit znova:-(..
-
...
pristrojova a ridici technika
Cus,
sem na Pristrojove a ridici technice - smeruju se do automatizace. Velkej odbornik na matiku nejsem a sem tam celkem v klidu. Trochu hnusna je Pravdepodobnost a statiska - tu si davat nemusis. Ale pasaze z Pravdep. a stat. sou pak treba v Identifikaci soustav a to je uz povinny. No chutovky sou predmety Matematicke a simulacni modely, ale celkem se to odcvici, dal Teorie automatickeho rizeni. Treba ctvrtak se mi libil(zajimavy predmety) nebyla tam sama teorie jako v ted v pataku.
sem na Pristrojove a ridici technice - smeruju se do automatizace. Velkej odbornik na matiku nejsem a sem tam celkem v klidu. Trochu hnusna je Pravdepodobnost a statiska - tu si davat nemusis. Ale pasaze z Pravdep. a stat. sou pak treba v Identifikaci soustav a to je uz povinny. No chutovky sou predmety Matematicke a simulacni modely, ale celkem se to odcvici, dal Teorie automatickeho rizeni. Treba ctvrtak se mi libil(zajimavy predmety) nebyla tam sama teorie jako v ted v pataku.
-
ludovik
Obory
COjsem slyšel já, tak k těm nejjednoduším patří technologie a technika prostředí,ale nevím jestli je i jako navazující obor po bakalářském studiu. Jinak já chodím na Procesní inženýrství, takže pokud budou dotazy k tomu oboru, jsem k dispozici.
Luděk
Luděk
-
jan
procesni technika
A o co tak jde ve tvym oboru?? je to spis hodne o chemii nebo je tam i neco z techniky??
-
Návštěvník
Nechapu, ze lidi z dopravky vubec poslouchate. Jsou to chudaci. At si studuji oprasovani a zametani letadel. Je to fakulta onicem. Stejne jako ten jejich slavny profesionalni pilot. Je to jen sprosta komerce! Tak se nenechte ovlůivnovat hloupockyma debilkama z dopravky!Killer píše:Ja se na tohle podobny ptal kamarada, co studuje leteckou udrzbu na dopravni fakulte a rikal, ze pokud chces mit neco spolecnyho s letadlama, tak je lepsi jit na tu dopravku. Popravde, nic konkretniho jsem o tom oboru u nas neslysel, jen interpretuju to, co mi rikal on...jana píše:Cos i myslite o tomhletom obrou?? Me letadla bavi a verim ze by me tenhle ten obor bavil, ale nevim jestli se da najit dobre uplatneni v oboru v praze?? Predse jen jako zena nemam v planu moc cestovat za praci
Ja uvazuju nad dopravni technikou (nejaky info ???), pripadne technikou zivot. prostredi
-
Antonio
Sice to sem nepatri,ale dovolte abych odpovedel.. Znam par lidi z dopravky a myslim si,ze jejich deti v 5 letech budou chytrejsi nez ty noumo. Slintas sracky a nemas ani paru,co se tam uci. Zjisti si,kolik budes brat,kdyz dostudujes jedno jakej obor FS. Pak si zjisti,co vi lidi z tohohle oboru a kolik za to berou. Pak muzes neco navrhnout nebo prohlasit,ale hlavne takhle bezduse neprskej nesmysle.. Pro spravne mineni vsechAnonymous píše:Nechapu, ze lidi z dopravky vubec poslouchate. Jsou to chudaci. At si studuji oprasovani a zametani letadel. Je to fakulta onicem. Stejne jako ten jejich slavny profesionalni pilot. Je to jen sprosta komerce! Tak se nenechte ovlůivnovat hloupockyma debilkama z dopravky!Killer píše: Ja se na tohle podobny ptal kamarada, co studuje leteckou udrzbu na dopravni fakulte a rikal, ze pokud chces mit neco spolecnyho s letadlama, tak je lepsi jit na tu dopravku. Popravde, nic konkretniho jsem o tom oboru u nas neslysel, jen interpretuju to, co mi rikal on...
-
jan
Aplikovana mechanika
Ahoj potreboval bych poradit. Tenhle obor me moc zaujal, muzete mi k nemu neco napsat ohledne zamestnani, studia......
-
Návštěvník
Hihi! A co jsi mi tim chtel rict? Jen napsat bezduchy nazor? Co tobe je do mych deti? A co do platu? Tebe mozna uspokoji penize, me vsak ne! Jednou to pochopis, az tve chytre deti budou fetovat a ty budes v praci jen narikat jak te to nebavi! Ale penizky si uzijes! Preju ti je! PS: Ja napsal alespon jeden fakt, co se tyka PP, ty vsak bohuzel ne! Jen jsi se me snazil urazit a kopal jsi do blata! ... Takze paaa ROZUMBRADOAntonio píše:Sice to sem nepatri,ale dovolte abych odpovedel.. Znam par lidi z dopravky a myslim si,ze jejich deti v 5 letech budou chytrejsi nez ty noumo. Slintas sracky a nemas ani paru,co se tam uci. Zjisti si,kolik budes brat,kdyz dostudujes jedno jakej obor FS. Pak si zjisti,co vi lidi z tohohle oboru a kolik za to berou. Pak muzes neco navrhnout nebo prohlasit,ale hlavne takhle bezduse neprskej nesmysle.. Pro spravne mineni vsechAnonymous píše: Nechapu, ze lidi z dopravky vubec poslouchate. Jsou to chudaci. At si studuji oprasovani a zametani letadel. Je to fakulta onicem. Stejne jako ten jejich slavny profesionalni pilot. Je to jen sprosta komerce! Tak se nenechte ovlůivnovat hloupockyma debilkama z dopravky!
- GReddy
- Veterán

-
Ano.nym
Jo, má to jedinej háček. De facto až do šestého semestru je pořád ještě základní etapa a společný předměty... Jsem ve čtvrťáku Bc. studia a teprve poslední dva semestry jsem měl pocit, že doopravdy studuju oborové studium a ne základní etapu s pár oborovkami "aby se neřeklo"....jana píše:ve druhym rocniku musis do nejakeho 12.4. odevzdat prihlasku a 5.semester uz ses na oboru
-
Marfel
!!!!Anonymous píše:Killer píše:
Kdyby se tenhle příspěvek dal bodovat, dal bych mu 150 bodů.
Přesně tak to je.
-
Clubber Von TT
Presne tak, lidi s dopravky prece nemuzete poslouchat, ty nic nevedí, ty josu radi ze si sednou na dispecink treba v zeleznici a celej zivot prekolujou vlaky!!!!!!!!!!
-
Clubber Von TT
Aplikovaná mechanika versus Dopravni a manipulaci
co si myslite ze je lepsi studovat kdyz chci potom na letadla, anebo co je lehci nebo kde se vice maká??????? dííík
-
Lemondog
- Veterán

- Killer
- Sponzor

Re: Aplikovaná mechanika versus Dopravni a manipulaci
jestli chces letadla, tak si dej DMTB, ale pocitej ze budes mit state z pruznosti, vyssi mechaniku, atd. spousta predmetu je ale stejne pro vsechny obory stejny - CMS, projekt, elektro, aut. rizeni...Clubber Von TT píše:co si myslite ze je lepsi studovat kdyz chci potom na letadla, anebo co je lehci nebo kde se vice maká??????? dííík
It's good to be bad
-
Marfel
Na konstrukci draků letadel - to je přece jasné - podívejte se na předměty mechaniky pro bakaláře a pak na předměty magisterskýho letadla. Pokud teda chcete dělat tvůrčí práci.Killer píše:jestli chces letadla, tak si dej DMTB, ale pocitej ze budes mit state z pruznosti, vyssi mechaniku, atd. spousta predmetu je ale stejne pro vsechny obory stejny - CMS, projekt, elektro, aut. rizeni...Clubber Von TT píše:co si myslite ze je lepsi studovat kdyz chci potom na letadla, anebo co je lehci nebo kde se vice maká??????? dííík
Pokud chcete být jen u letadel je nejvhodnější kurz F-Air v Benešově, je tam krásné letiště. Do konstrukční kanceláře se letadlo nevejde.
Pokud chcete studovat a být u letadel, obecně se doporučuje PP na dopravce, což je trapný tříletý kurz "řidiče dopravního prostředku", nebo v lepším případě dispečer velmi drahého parkoviště.
Ach jo, kam se to hrabe na strojařinu....
-
Marfel
Good Duck
Naposledy upravil(a) Marfel dne 16. duben 2008, 20:04, celkem upraveno 1 x.
-
Marfel