Měl bych na Vás prosbu kolegové, chodim ke Slancovi, kterej mě teda pěkně se... a potřeboval bych jestli někdo nemáte technickou zprávu která u něj prošla, výkres sem něják dal do kupy a k tomu sem upravil tu zprávu co je o stránku předem, ale s tou mě vyhodil, takže bych byl vděčnej za cokoli kde sou spočítaný rozměrvý obvody k tomu, hlavně kuželka+těleso. Díky
//Styxer: vyjmuto z RS
KON2 - Slanec - odevzdání
-
tumic
-
koffr
Re: KON2 - Konstruování 2 - Ventily
ahoj, do kdy se měl odevzdat ventil u Slance? byl sem tam pred vanoci s navrhem, ten sem mel prepracovat. v pondeli mi to jeste veme nebo to uz je zbytecna prace? diky moc
-
tumic
mě to taky před Vánocema vrátil a řekl ať to předělám a přes mail si u něj dohodnu čas k odevzdání, tak sem mu napsal a prej můžu přijít v úterý 12.1 dopoledne. Zkus mu napsat a uvidíš, mě odpověděl za 1den (karel.slanec@fs.cvut.cz)
-
koffr
2tumic: díky moc za rychlou odpověď. jak moc je přísnej na odevzdání? pár týdnů před koncem semestru bude stále trvat na detailech, jako u premiantů co odevzdávali v půlce semestru, nebo se nad náma troskama trochu slituje?
- thought
- V.I.P.

moje zkusenost je nejlepe odevzdat pred vanoci .... jednou vrati neco dodelas opravis ... prijdes podruhe a on to cele zaskrta ze to je blbe ale rekl ze zapocet da ...... myslim ze u Slance je nejlepsi prubezne ukazovat ze na tom pracujes a odevzdat vcas pak nedela problem ....... paklize odevzdavas pozdeji tak vetsinou rika ze mas zvazit druhy zapis a zamerit se na zkousky .......koffr píše:2tumic: díky moc za rychlou odpověď. jak moc je přísnej na odevzdání? pár týdnů před koncem semestru bude stále trvat na detailech, jako u premiantů co odevzdávali v půlce semestru, nebo se nad náma troskama trochu slituje?
-
koffr
a zápočet nakonec dá, nebo ne?thought píše: paklize odevzdavas pozdeji tak vetsinou rika ze mas zvazit druhy zapis a zamerit se na zkousky .......
-
tumic
Re: KON2 - Slanec - odevzdání
jo přesně, to v naší skupině opakoval skoro na každý hodině že bysme měli zvážit zápis na druhej pokus
Já osobně z něho mam docela vítr, protože mi přijde že chce všechno perfektně a ještě se ústně ptá proč člověk použil takovou a takovou kótu. Výkres sem udělal částečně sám a částečně podle těch co sou tady a opravil mi tam na první odevzdání jen pár věcí, ale s čim mám problém je ta tech. zpráva s RO. Doufám že když uvidí snahu tak ten zápočet nakonec dá
- Mr. X
- Sponzor

koffr píše:.... nebo se nad náma troskama trochu slituje?
Asi takhle...mel sem ho loni, na cviceni pred koncem semestru to dal asi 3 lidem a nevim o nikom z lidi z toho kruhu s kteryma se obcas potkam, ze by jim to pak jeste dal. Nicmene bud je to napsany tady nebo mi to nekdo rikal, ze si to u nej jeste behem zkousek vychodil (asi na poosmy). Ja osobne jsem za nim byl 3x a kdyz mi to ani pak nevzal, rekl sem si ze uz to nema smysl. Na druhy zapis Mossoczy, puvodni ventil neuznal, nicmene sem udelal to co chtel, jednou vratil na opraveni, opravil sem to a dostal sem jeste pred vanocema zapocet...a to si myslim, ze oproti ventilu od slance jsem tam mel polovinu toleranci a kot.
-
coffy
Zdravím všechny, měl jsem Slance před několika lety a koukám že se nic nezměnilo. Nám tehdy v kruhu všem před Vánocema napsal "Nepřijatelné k odevzdání" a mě ještě že mám "moc krátkou" technickou zprávu. Tak jsem tam šel po Vánocích se zprávou o 30 stránkách a ani se ne to nepodíval, zepta se co jsem dostal k Vánocům a dal mi zápich. Tohle udělal všem dopoledne a odpoledne zbytek vyházel, ať si to zapíšou podruhé a potom že za ním maj přijít a domluví se co přesně budou na druhej zápis dělat. Takže je to jen a jen podle jeho nálady 
- GReddy
- Veterán

nechápu jak někdo takový může ještě učit, je to k pláči..hezká vizitka 
- Mr. X
- Sponzor

Kezby toto melo odezvu jako nektery jiny veci na tomto foru ohledne vyucujicich...ale obavam se ze to nehrozi.