Vyrobni technika vs dopravni a manipulacni technika

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
unstable_
V.I.P.
V.I.P.

Vyrobni technika vs dopravni a manipulacni technika

Příspěvek

Prosim o napsani Vasich zkusenosti z tech to bc. oboru.
Specializuji se jeste dal tyto obory v bakalarskem studiu?

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Re: Vyrobni technika vs dopravni a manipulacni technika

Příspěvek

na dopravní technice si ve 4. ročníku vybereš, jestli chceš motorářskej(spalovací motory), autařskej nebo kolejáckej projekt a pak i bakalářku. Jinak jsou všechny předměty stejný

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

někde o tom bylo celé téma, někde v ročníkové sekci nebo tam někde, už nevím...já jsem z DMT zklamán jako z celého čvut

unstable_
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Zklaman?? Mne prave nejvic laka to DMT, ale bojim se te vyssi mechaniky a stati z pruznosti

Neo

Příspěvek

To je blbost bat se nejakejch predmetu. Budto ten obor chces delat nebo ne, koukat na to z tohohle pohledu je kravina. Navic by te cekaly stejne na ostatnich oborech v navazujicim. Jestli se chces flakat, di na technologii a mas to :D

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

pružina je v klidu a mechaniku teď změnili snad k lepšímu takže toho bych se nebál..pak budou stejně další předměty jako spalovací motory nebo teď co máme převody tak to nejsou taky jednoduché věci ale do toho se dostaneš...

mě celkově sere přístup učitelů ke všemu... první věc co mi vadí že máme předměty, který jsou nám úplně k hovnu, MEP nebo mikroeletro, což je vlastně AŘ a z té hodiny si člověk nic neodnese jen otravují před bakalářkou aby jsme měli co nejméně času, další věc co mě hodně zklamala jsou měření EXM a teď diagnostika..naprosto nic nefunguje, všechny měřící metody se používali snad za války, máme naměřit 10 věcí a odměříme 1 protože čidla nefungují...jako měřící motor tam je z Fiatu 600, který je v hodně špatné kondici (jakoby nemohli vzít na vrakovišti nějakou stříkačku) ale člověk tím zabije 2 hodiny času a je toho více...

Zamčeno

Zpět na „Archiv“