SŘJ-test
-
jukyn
- V.I.P.

Re: SŘJ-test
Jelikoz prvni terminy jsou toto pondeli a tento semestr je prvni semestr, kde se u SRJ zkousi timto zpusobem, pak je zcestne ptat se na to, co se muze v testu objevit....
Pouzivej "hledat" a koukni na podklady k minulym semestrum srj...z toho se uc...pokud tam bude neco jineho, holt si to das na druhy termin...ale vazne zadny student ani nemuze vedet co tam bude

Uprava: Mimoto Slamiku, toto tema v hlavni diskuzi bylo jiz jednou zalozeno...tudiz pouzivej vice "hledat" a nedelej duplicitu:)
Pouzivej "hledat" a koukni na podklady k minulym semestrum srj...z toho se uc...pokud tam bude neco jineho, holt si to das na druhy termin...ale vazne zadny student ani nemuze vedet co tam bude
Uprava: Mimoto Slamiku, toto tema v hlavni diskuzi bylo jiz jednou zalozeno...tudiz pouzivej vice "hledat" a nedelej duplicitu:)
- ..::TV::..
- Veterán

Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
Slamik
- V.I.P.

Jukyn bude velice moudrý a chytrý clověk. Oni si nějací dobří lidé můžou udělat vypisky z přednášek a poskytnout je víš Jukyne? Ale to ty rozhodně neznáš takový pocit něco poskytnout zde na strojaře!! JInak pro přístě prosím neodpovídej, když nechces pomoci.!!
- Mr. X
- Sponzor

Jukyn má pravdu minimálně v tom, že se to tu už řešilo o pár témat dál...
-
jukyn
- V.I.P.

slamiku: pobavil jsi me, az poskytnes treba cely svuj projekt nebo ulohu na konstruovani III, pak mel neco o pocitu:)
Rekl jsem tak jak to je...jsem informovan o skole a jak to chodi, pokud ty ses linej si zjistit informace, pak je to tva blbost a chyba...mimoto v minulem topicu jsi tez vystupoval, pokud znas p.Podaneho, vis ze to je chytry clovek, ktery asi toho moc k testu neprozradi.
Mimoto zitra ten test pisi od 9hodin, hned jak napisi, pokusim se dostat k pc a dat otazky sem na strojare do podkladu k topicu SRJ...
Pokud pisete dele, pak se tam podivejte, nahoda je blbec a treba tam budete mit stejne:))))
Nebudu nic slibovat..ale pokusim se.
.:TV:. : Jukyn rad sere lidi, kteri neumi pouzivat funkce na strojari:)
Rekl jsem tak jak to je...jsem informovan o skole a jak to chodi, pokud ty ses linej si zjistit informace, pak je to tva blbost a chyba...mimoto v minulem topicu jsi tez vystupoval, pokud znas p.Podaneho, vis ze to je chytry clovek, ktery asi toho moc k testu neprozradi.
Mimoto zitra ten test pisi od 9hodin, hned jak napisi, pokusim se dostat k pc a dat otazky sem na strojare do podkladu k topicu SRJ...
Pokud pisete dele, pak se tam podivejte, nahoda je blbec a treba tam budete mit stejne:))))
Nebudu nic slibovat..ale pokusim se.
.:TV:. : Jukyn rad sere lidi, kteri neumi pouzivat funkce na strojari:)
- ..::TV::..
- Veterán

tak to je super...kdybys to tady dal..protoze ja to pisu v utery 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
-
jukyn
- V.I.P.

pak to tu na 100% bude, nejdele to sem dam odpolko....
)
at se zadari
at se zadari
-
jukyn
- V.I.P.

první dojmy od KZ a trocha pomoci je v oborové části strojaře u SŘJ
-
rusjan
- V.I.P.

Něco málo jsem přidala do Oboru do VIP...
-
Marcooo
Tak jsem přeluštil ty fotky a vše to přepsal do wordu. Teď už jen vyhledat správný odpovědi. Pokud někdo něco ví tak ať to sem napíše.