Pohovor u prijimaciho rizeni na navazujici studium

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Pohovor u prijimaciho rizeni na navazujici studium

Příspěvek

Ahoj vsem, kdo to ma za sebou, chtel bych se zeptat, jak to probiha a hlavne jaka je cekaci lhuta?
Jde mi o to, ze to mame od jedne a kvuli praci bych potreboval vedet, do kdy asi ve skole budu muset byt.

Diky vsem za reakce

sehom
Sponzor
Sponzor

Re: Pohovor u prijimaciho rizeni na navazujici studium

Příspěvek

Co napsat mejla těm co s tebou budou dělat pohovor :shock:
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

No jo, ale jak mam vědět, kdo ten pohovor bude se mnou dělat ? Já si nejsem vědom toho, že by nám kdokoliv a kdykoliv něco o těch pohovorech řek. Vlastně vůbec netušim, co od toho očekávat, na co se připravit, prostě nic... Jestli je to jenom nějakej pokec o tom, na co bych se rád specializoval, nebo se mně i zeptaj, co umim a co už jsem zapoměl, fakt by mně to zajímalo. Nemoch by někdo ze starších ročníků sem dát nějaký zkušenosti s timhle?

sehom
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Nenapadl tě třeba Řezníček?
Je to boj:-)...uvidí se kdo vyhraje:-)

larry

Příspěvek

Vloni to bylo asi takhle. Na tu hodinu nás pozvali docela dost lidí z různých oborů, prostě klasickej dobytčák..

Bylo to ve třídě ve 4. patře, kde seděli u jednotlivých lavic šaškové z těch oborů, tys tam přišel, on ti podal ruku, něco kecnul, možná se i něco podepsalo a nazdar, během pár minut byl člověk venku. Takže se toho vůbec nebojte, nikdo vás ze znalostí zkoušet nebude, je to formalita a každýho vezmou :-)

Co se týká časový náročnosti, tak bych počítal okolo 1h a většinu času budeš čekat - zálěží jak jsi v abecedě.
Naposledy upravil(a) larry dne 28. červen 2010, 14:27, celkem upraveno 2 x.

krpa

Příspěvek

Nevím jak časově, ale jinak jde prej jen o příjmený pokec.. A napiš vedoucí/mu ústavu a on/a už bude vědět koho tam posílá.. :wink:

Zamčeno

Zpět na „Archiv“