Bc. diplomka - Baněček - posudky

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
GReddy
Veterán
Veterán

Bc. diplomka - Baněček - posudky

Příspěvek

Nemluvil jste s ním někdo? Snažím se ho sehnat, psal jsem mu maily a nic. Prý že pošle posudky mailem jsem slyšel od kamaráda. Mě před prázdninama řikal že se máme předem ozvat a že se tam sejdeme i s oponentem či co. Nechce se mi tam jezdit a ztratit půlku dne, když nám to může poslat v klidu mailem..což se zatím nestalo..

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Re: Bc. diplomka - Baněček - posudky

Příspěvek

kámoš co má taky Baněčka volal sekretářce a prej má dovolenou a přijede až na ten státnicovej tejden.... tak jedině zavolat taky jí a poptat se co dál.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

.... no co na to říct

tobě každopádně díky za info

Neo

Příspěvek

Jo jo, prijede az na statnice :) Zavolej tomu co ti delal posudek. Pripadne sekretarka by ti mohla dat cislo.

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

tak dnes po urgencích se to objevilo na mailu..ještě bych se zeptal těch co to mají za sebou.. co se týká na posudků a v nich zmíňěné nedostatky tak se budou řešit hlavně oponenta nebo i nedostatky vypsané od vedoucího? mám to v poměru 4:25 co se týče nedostatků oponent/vedoucí :shock: .. hlavně nechápu že u stolu jsme si něco řekli a ok ok a teď se mi to tam objevilo jako nedostatek což beru jako podraz a už mi to tu leze krkem tenhle styl jednání jak s debilama, jednou takhle a pak zase jinak..

Zamčeno

Zpět na „Archiv“