Projekt I.

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno

kdo je lepší na projekt?

Andrlík
7
3%
Bečka
49
20%
Kanaval
48
20%
Češpíro
56
23%
Mossóczy
12
5%
Jurda
14
6%
Dynybyl
25
10%
Houkal
31
13%

Celkem hlasů: 242
thief

Projekt I.

Příspěvek

tak to tu chci jen zkusit a zeptat se, kdo je nejlepší na projekt??diky

Mates
Zakladatel
Zakladatel

Příspěvek

Jeste jsi tam zapomnel BAUERA :lol:
Toho jsem mel ja, bylo to fakt suuuuper :?
Jde to udelat za 3, ale musis vse odevzdavat v terminu, tak jak chce, jinak koncis....

thethief

Příspěvek

Já měl Houkala a přišel mi v pohodě. Akorát toho chce víc než ostatní.

det

Příspěvek

Houkal je v pohode.zadna svine jako nekdo jinej.A rozumi tomu.e se zdal fakt dobrej.

pes

Příspěvek

Jakej je Bečka na Projekt? Já ho měl jen na Kon2 a to byl v pohodě, ale Projekt je něco jinýho.

vb

Příspěvek

Ja mel Becku na projekt a kdyz se mu znelibis tak je to pekna svine.Uz bych knemu znova nesel

mRTVOLA

Příspěvek

jakej je jurda na projekt??

Návštěvník

re:vb

Příspěvek

pico, Becka je nejvic v poho!!nechapu co jsi mu udelal :D
naprosto bezproblemova osoba, staci mu minimum!!
tam kde ostatni pozaduji rucni vypocty, jemu postaci vyjezd z kompu- nejaka tabulka,vysledek a konec.
proste kdo ma becku je za vodou!! 8)

jd

Dynybyl

Příspěvek

Jakej je prosim podle vas Dynybyl.Byl jste u neho nekdo?Jaky mate snim zkusenosti? DIKY

thief

Příspěvek

Tak koukám na hlasování a zjištuju, že na projekt sou skoro všichni profesoři supeeeer!! jen houkal je o trošku lepší, než ostatní:)...

Návštěvník

Příspěvek

thief píše:Tak koukám na hlasování a zjištuju, že na projekt sou skoro všichni profesoři supeeeer!! jen houkal je o trošku lepší, než ostatní:)...
No chtělo by to aby klikalo víc lidí ale snad se to brzy změní...zatím php forum vede ve všech anketách tak doufám že se brzy stane fórem nr 1.

David

Příspěvek

vb píše:Ja mel Becku na projekt a kdyz se mu znelibis tak je to pekna svine.Uz bych knemu znova nesel
To jsi mu narval místo pozdravu drážkovanej hřídel do prd...le nebo cos mu provedl? Bečka je jeden z největších pohodářů na katedře. Kdyby byli všichni jako Bečka nebo Andrlík, tak si půlka strojárny nemusí odplivnout, kdykoli si na tento "ústav" vzpomene...

Petr

Příspěvek

nevite nekdo jak probiha obhajoba? Na co se ptaji a tak podobne? Dekuju

www.skodaoctavia.cz
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Slyšel jsem že obhajoba je jen strašák aby všichni makaly a prej nebude. Ale těžko říct :roll:
http://www.skodaoctavia.cz/ Vše o Škodě Octavii na jednom místě

Oyer

Příspěvek

Kdo rika ze Becka je v pohode ma pravdu jen z casti, pokud odevzdavas vcas neni problem a vubec nic nechce a dava zapocet skoro zadarmo, ale staci odevzdani pozde a pohazuje si s vama jako s hrackou pak je to nejvetsi devka na ustavu!!!!!! kdo si to nezkusi nevi!

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Tak to bych trošku brzdil... jen proto, že s ním máš špatnou zkušenost, rozhodně není největší děvka na ústavu (pokud je vůbec...). Neodevzdal jsem loni včas v polovině června, poté už zbývá jen komise a to se mi nechtělo... Jsou to ale jeho jasně daná pravidla od začátku semestru... Na druhou stranu se v ten termín u něj dá odevzdat téměř jakýkoliv paskvil, jde jen o to něco odevzdat. Pak mu to lze nosit i v září... Je to jeden z nejschůdnějších cvičících na Projekt a to není rozhodně jen můj ojedinělý názor...
Per aspera ad astra...

Jenda Lepič

Příspěvek

thethief píše:Já měl Houkala a přišel mi v pohodě. Akorát toho chce víc než ostatní.
haha..."je v pohode", akorat se s tim seres jak...zatimco ostatni to uz maj:)

ubeguy

Re: Projekt I.

Příspěvek

Cus, chtel sem se zeptat. Nevite kdo cvici projekt v anglictine? Popripade nemate s tim nekdo nejaky zkusenosti? Protoze mi ta myslenka na to docela hloda v hlave, ale tak abych se tim uplne nepohrbil. Anglictina neni problem, jen sem myslel ze by se tim nechalo jit k nejakejm rozumnejm lidem, ze by to nemuselo bejt tak tvrdy jako normalne :) Nebo je to prave naopak? :)

mnemo
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se Sojkou J. na projekt? Chci vědět dopředu co mě čeká =) Díky

larry

Příspěvek

mnemo píše:Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se Sojkou J. na projekt? Chci vědět dopředu co mě čeká =) Díky
S tim nebude mit zkusenosti nikdo, je to asi novacek..

krush

Příspěvek

Nazdar. Ví tu někdo jakej je Mossóczy??? Na výběr je jenom on a Houkal, takže nevim,nevim...

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

No jestli máš na výběr jenom mezi Mossóczym a Houkalem, tak si zapiš určitě u Mossóczyho, sice je to divnej tvor, ale jde to u něj v pohodě... a hlavně - není to Houkal... :wink:
Per aspera ad astra...

coffy

Příspěvek

Mosszocy je sice opravdu krapátek "divvnej", ale je fakt že celkem dobře vysvětluje a když odevzdáváš v termínech tak s ním nemáš žádný problém a i když máš něco málo špatně, tak tě to předělávat nenechá. Já bych si ho klidně nechal znova. Houkala bych nebral, budeš s ním dělat spoustu věcí navíc a už takhle je projekt docela náročnej, tak proč si přidělávat práci :-)

diCarlo
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Zapomněli jste na Jančíka... Mimo jiné učí projekt i v angličtině. Chce to nosit všechno včas a furt a aspoň trochu dobře... :roll: Není vyloženě špatnej, ale je trochu náročnější a když člověk trochu "zlobí" a nenosí to včas, pak je skoupej na zápočty v zápočťáku... :( No, byli jsme tři, kdo dostal známku... :wink:

wosa1
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já měl Dynybyla a nemůžu si na něj stěžovat. Fakt férovej chlap. Ale platí u něj a asi i u všech, včas nosit to co je zadané. Musím se na tom dělat.. Není to tak, že na konci semestru doneseš projekt, at to opravi..

Darkover
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Tak já měl Houkala a teda nemůžu si stěžovat...všechno dobře vysvětlil, řek přesně co chce....když bylo něco špatně, tak přesně vysvětlil, jak to opravit, aby to sedělo....je to rozumnej člověk, nedělá svi*árny.....pokud jsi mu na cvičení už nic nechtěl a nedělal zrovna výklad, tak kdykoliv prostě jít domů nebyl problém...
Je pravda, že toho chtěl možná trochu víc než ostatní, ale nebylo to nic hroznýho.....
Takže já myslim, že Houkalova pověst je daleko horší než on sám....a s klidem ho můžu doporučit....
"Nevyčerpá tě, když jdeš příliš rychle, ale to, že jdeš pomalu a začínáš se nudit." - Clifford Lee Burton

cze

Příspěvek

potvrzuju houkala.. JE OK...

horsi je akorat na cms , na projetk je dobrej

jukyn
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

hodně lidí si chválí Křičku, který tam též chybí....
Jinak já měl Bečku a je takový náladový...ejden den vás zjebe za totální kravinu a šťourá, a druhý den zase vše přijme....upřímně můj pocit je velice pozitivní a Bečka byl pro mě ideální...alespoň mě donutil něco dělat:)

P.S.:Tato anketa je zhovadilost, otázka je bvlbě položená...většina lidí měla projekt jednou, tudíž mělka jen jednoho vyučujícího...
Tudíž bych ji spíše položil takto:"Koho by jste se z vlastní zkušenosti či z ohlasů vybrali na Projekt I.?"

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Musim souhlasit.... Nejde porovnávat, protože to, co slyšíme na jiný učitele, je od někoho a nemusí to bejt objektivní. Jako všechno, tak i učitelé na Projekt mají svá pro a proti a ve výsledku se to požere a všechno je na nule. Ať se budete bavit o kymkoliv, od jednech uslyšíte, že je to vůl a druzí budou na smrt přísahat, jakej je to skvělej člověk.

katcha

Cešpíro

Příspěvek

jakej je Češpíro, měl ho někdo?
Že je něco obtížné ještě neznamená, že je to nemožné...

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

řekl bych že ze všech asi nejlepší viz anketa.mám od něj schválené obě převodovky... kdo má na projekt jeho může si pískat..všechno pěkně vysvětlí, poradí

btw zdravím kolíňačku :)

Tracy

Příspěvek

No já mám teď Kanavala a sice jsem se už dozvěděl spoustu věcí o kapitalistech, ekonomech a spousty prasáren, ale je to s ním v klidu, vždycky mi to uteče ty 4h.. je dobrý mu to nosit, ale když to přineseš o tejden, 14 dní dýl, tak Ti hlavu neutrhne..

MRAK
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

jj taky jsem měl Kanavala, sice toho opravdu navykládá mnoho okolo, a rád se pouští do kontroverzních témat ale zvládne to i vysvětlit a když to přinesete pozdeji a to klidně i o třeba tři týdny tak je mu to vlastně jedno. A co jsem viděl tak to dával a lidem který fakt moc netušili.

Vaňous
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Já jsem měl Houkala a ikdyž mě ze začátku strašně štvaly ty termíny co jsou na webu, na které on strašně dbá, ale nakonec jsem rád že jsem si ho dal, protože alespoň jsem vždy věděl co po mě chce, protože to vždy vysvětlil. A hlavně když to člověk odevzdal v termínu, tak se zápočtem nedělal problém.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“