Poplatek za delsi dobu studia

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
santa_cruz

Poplatek za delsi dobu studia

Příspěvek

Ahoj, měl bych jeden dotaz.
Přišlo mi rozhodnutí o vyměření poplatku za delší dobu studia od listopadu 2010 do května 2011. Splatnost je koncem dubna. Ale v lednu jsem úspěšně složil státnice a diplom mám již doma. Co by stalo kdybych poplatek nezaplatil? Ze studia mě již za to nemohou vyloučit.

alkie
Veterán
Veterán

Re: Poplatek za delsi dobu studia

Příspěvek

Ahoj, zajdi za Reznickem, rekne ti k tomu vic nez my tady. Myslim si, ze je jasny, ze uz te vyhodit nemuzou, ale a) nemusi te vzit na ing. studium (pokud se teda o nej nejednalo) b) podle me to muzou vymahat i soudni cestou. Pokud vim, tak lze napsat dopis, kde pozadas o snizeni vymerovaciho zakladu. na nekterych skolach ti ho snizi klidne na 1000 Kc, na jinych ti ho o moc nesnizis a zaplatis treba 10k. Ja mam podobny problem, ale mam jen prerusene studium a co mi rikal Reznicek, tak to maximalne snizi na pulku. Ale je to info stare ze srpna.
http://www.speedtest.net/result/1258256262.png - 344 Mbps down, 106 Mbps up ;)

PS: Kdyz neco hledam, pouziju nejdriv fci "hledat" ---> HLEDEJ ZDE a teprve potom neco pisu...
PS2: Pokud neco hledam, co zde nemusi byt, tak hledam zde http://www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/

santa_cruz

Příspěvek

Asi to bude nejlepší zajít za Řezníčkem. Bohužel jsem prošvihl 30-ti denní lhůtu k žádosti o přezkoumání rozhodnutí a ke snížení poplatku. A rozhodně to nechci nechat zajít tak daleko, že by to mohli vymáhat soudně.
Díky za odpověd

valdo.earth

Příspěvek

Nebudes to platit, pretoze uz nie si studentom. Mas to tam aj napisane v tom rozhodnuti ako poznamku. Ale kazdopadne sa informuj u prodekana.

quynsy

Příspěvek

Neni náhodou 4+1 rok studia zdarma? Vlada to sice planuje zpoplatnit (uz nebude zadný rok navic zadarmo), spolecne se skolnym by to melo platit nekdy od roku 2013.

Zamčeno

Zpět na „Archiv“