Pomoc s opakováním roč.

Vše co potřebujete a není to v jiném fóru. Tzn. DOTAZY, PROSBY, SHÁNĚNÍ REFERÁTŮ…
Odpovědět
wenk2

Pomoc s opakováním roč.

Příspěvek

Zdravim, bohužel ze zdravotních důvodů nemám šanci mít dostatečnou účast na cvičeních a zučastnit se zápočtů, proto sem se chtěl zeptat zda někdo neví, jak postupovat v tomto případě? Zda ukončit studium a podat novou přihlášku a dělat nově přijmačky ze SŠ Matematiky. Nebo zda stačí se domluvit nějak na studijním a nepodávat znovu přihlášku.
Předem děkuji za reakce.

Aizerin
Moderátor
Moderátor

Re: Pomoc s opakováním roč.

Příspěvek

predpokladam, ze jsi z 1. rocniku? nedokazal by jsi sestrasit 15 kreditu i bez tech cviceni? Jestli jo tak to nejak pujde pokud ne tak nvm nekdo mi tvrdil ze 1. rocnik opakovat nejde

wenk2

Příspěvek

no to nevim protože bez cvičení nedostanu zápočet ke zkoušce takže 15kreditů těžko

Aizerin
Moderátor
Moderátor

Příspěvek

a jsi z 1. rocniku? myslim ze jsou predmety kde muzes prezenci nahraadit referatem pisemkou ci tak a z tech by jsi snad mohl 15 kreditu dat, jestli jsi z vyssiho rocniku nez je prvni tak by to tam melo jit v pohode i tak

MRAK
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

imho jde o to, jestli mas (muzes is obstarat) na svoje problemy nějakej papir ... pokud ano, mas skoro vyhrano a byt tebou, nejdrive obejdu sve vyucujici a zkusim se domluvit, pripadne. Pripadne zajdi za vedoucim katedry a opet ho seznam se situace a zkus spolesne s nim najit rese (domaci referaty, nahradni termin laborek...)

Pokud papir nemas a nemuzes si obstarat, tak postup bude stejny ale sance na uspech jsou vyrazne mensi ...

jamesfox
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

Myslím, že pokud máš papír, určitě se vyplatí napsat oficiální žádost, a ještě vše prodiskutovat s Doc. Řezníčkem. Pokud papír není, tak doporučuji restart, ale už moc času není. Víc info ti opět řekne doc Řezníček.

Jonas

Příspěvek

wenk2 píše:Zdravim, bohužel ze zdravotních důvodů nemám šanci mít dostatečnou účast na cvičeních a zučastnit se zápočtů, proto sem se chtěl zeptat zda někdo neví, jak postupovat v tomto případě? Zda ukončit studium a podat novou přihlášku a dělat nově přijmačky ze SŠ Matematiky. Nebo zda stačí se domluvit nějak na studijním a nepodávat znovu přihlášku.
Předem děkuji za reakce.
Nejlépe je přerušit studium. Zajdi za svou studijní referentkou. Ta ti poradí.

Moula
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

taky se zeptam. jsem ve 3. rocniku 4-letech studia,bohuzel vlastnim zavinenim sem zimni semestr nejak nezvladl,cili mi zustaly nejaky predmety(a letni nevypada o moc lepe,kvuli druhym zapisum).Jde mi o opakovani,uz jsem se ptal na studijnim kde mi referentka rekla abych mohl jit znovu do tretaku musim mit vsechny druhy zapisy hotovy+ mit dostatek kreditu abych postoupil do 4-teho rocniku.Funguje to opravdu jen takhle? cili pokud pujdu znovu do tretaku,kdyz splnim tyto podminky, budu mit premety ktere jsem v zimnim semestru napr 3x nedal, znovu na prvni zapis?Diky

kein_nick
Sponzor
Sponzor

Příspěvek

Moula: pokud to dobre chapu... kdyztak me nekdo opravte... pokud bys sel znovu do tretaku, myslim bez znovu podane prihlasky a o5ovnemu prijeti, je to jako kdybys sel do 4., jen se zapises normalne do 3. Ale tim padem musis mit splneny kredity + druhy zapisy. Takze pokud bys nedal ted predmet, tak pokud se zapises znovu do stejneho rocniku (pri splneni predchozi podminky), tak ho mas IMHO na druhej zapis..
Abys mel predmety na prvni zapis, musel bys skolu ukoncit, podat prihlasku, byt prijaty, hotovy predmety si nechat uznat a pak jet vse napoprve.. Takhle to bylo pred par roky, pokud je to jinak, tak nvm.. Takze na vse se zeptat na studijnim a treba i Reznicka ;-)
NAVZDY
R.I.P. Lokomotiv Jaroslavl 7.9.2011 & Alexander Galimov 2.5.1985 - 12.9.2011
OFF, tesne pod vrcholem ..

Moula
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

jo musim se zeptat znovu na studijnim asi. ale co rikas je logicky a tim padem je to na pytel:-D ted se jen rozhodnout co je lepsi,jestli podat prihlasku a restart nebo si posunout ctvrtak a jit znovu do tretaku a zvladnout vsechny druhy zapisy:-((

Odpovědět

Zpět na „HLAVNÍ DISKUZE“