druhý zápis

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
crock

druhý zápis

Příspěvek

Zdravím,
jsem zapsán po druhé do prvního ročníku a vím, že u zápisu nám řikali, že musíme splnit zkoušky včas, že to nelze přesouvat a někdo mi dokonce teď řikal, že na poprvé, ale to se mi nějak nezdá. Na stránkách školy ty podmínky prostě najít nemůžu. nevíte jak je to nebo kde se to tedy dá vyčíst toto nařízení. Děkuji

mdd

Příspěvek

Ahoj, myslím, že tohle je takovej ten "šum", co ti každej poví, ale jde o strašáka. Když máš něco podruhé, ať je to druhý zápis nebo ročník napodruhé, tak to probíhá úplně stejně jako napoprvé - klasika 3 pokusy, šibeniční termíny a tak... Taky jsem se strachoval u druhých zápisů a všichni mi říkali, že je musím dát na první pokus, ale pravda je někde jinde. Myslím, že u ročníku napodruhé je to to samý. Každopádně hodně zdaru!

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Jediný co se změnilo od minulých let je, že druhé zápisy si nemůžeš odložit, ale musíš je zapsat hned následující rok. Dříve se dalo zapisovat třeba za dva roky... Druhá věc je, že v prvním ročníku musíš přece jenom něco splnit i v zimě (15 kreditů, tuším?), protože kontrola plnění studijních povinností je na konci zimního semestru... A to vykonání na první pokus je nesmysl, ale na druhou stranu je to při druhým zápisu docela výhoda :wink:
Per aspera ad astra...

crock

druhý zápis

Příspěvek

No kdyby to nebylo hned další ročník, tak by se to nechalo udělat jako přerušení studia asi, s tim, že bych musel minulý rok splnit nějaké ty kredity. Mě se to taky zdá jako nesmysl. Nevim kde se to vyskytlo, že zkoušky na první pokus. každopádně děkuji za odpovědi.

Kepi

Re: druhý zápis

Příspěvek

Neudělal jsem KON I. Jak je to s druhým zapsáním? Myslím po technický stránce. Mám si t o znovu zapsat do indexu na letní semestr v druháku? A v KOSu si to mám taky znovu zapsat? Dík

Maca

Příspěvek

Pokud neni vypsany predmet v letni semestru, jakoze nebyva, tak az zase za rok v zime...ted ho v Kosu podle me ani nenajdes

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

KON 1 je jen v letnim semestru ;)

Maca

Příspěvek

Je soryy, me se to nejak plete...myslel jsem to tak, ze v tom co bude, (tedy zimnim) Kon neni...dekuji za opravu :oops:

Naposledy oživil Anonymous v 04. listopad 2008, 23:53

Zamčeno

Zpět na „Archiv“