Nosit talary pri promoci
-
talary
Nosit talary pri promoci
Návrh na změnu vnitřního předpisu školy FS CVUT Praha s cílem umožnit studentům nosit taláry při promocích
Hlasovat pro na www.talary-ano.unas.cz nebo na email ano.talary@gmail.com[/b]
Hlasovat pro na www.talary-ano.unas.cz nebo na email ano.talary@gmail.com[/b]
- GReddy
- Veterán

-
talary
Petice nosit talary pri promoci
Talary uz jsou naGReddy píše:k cemu to?nejsme v usa aby jsme se opicili
VUT- Brno
TU -Liberec
TU- Ostrava
Zemedelska Univerzita a dalsi
- GReddy
- Veterán

-
talary
Petice nosit talary pri promoci
GReddy píše:aha to jsem netusil ale opet se ptam proc by nekdo mel chtit nosit nevkusnej kloboucek kterej (a mozna se pletu) mi prijde zamerikanizovanej
Ted na CVUT mame amerikanizovane bakalarsky studujni program, na zacatky nemel jsme bakalar.
- ALbi
- Čestný strojař

-
David
-
kac
-
David
- Kaslikov
Re: Nosit talary pri promoci
No tak harem si predstavuju trosicku jinak... Talary jsou pro vyznavace okamziku a fandy home videa, ale rikam si ze vetsinu tech picovin co si lidi natacej si bez tak nikdy nepusti a kdyz ano tak max jednou. Jestli chcete maminku odlozit do domova duchodcu tak ji udelejte radost a talary si odhlasujte at se ma chudera stara opustena, na co divat. Jinak to ze maji talary na czu nejni zas tak uplne pravda, ma je pouze fakulta ekonomicka.
Osobni nazor je ne e
Osobni nazor je ne e
- ignor
já chci talár adidas. čím víc proužků, tím víc strojař.
nebo můžem být originální a zkusit kimono, monterky a nebo latexový prádélko.
nebo můžem být originální a zkusit kimono, monterky a nebo latexový prádélko.
..::I CAN HAS VALVE::..
- Neo
Hlasuju pro monterky.
-
majkl_l
pokud nebude v nabídce župan nebo noční košile jdu taky do montérek... 
mimochodem.. pokud by teda měly bejt ty taláry, tak by tomu taky ta fakulta mohla alespoń trochu odpovídat.. úroveň mi přijde jen lehce u bodu mrazu a to díky mladším učitelům, co to tu jakž takž drží.. jinak je to děs a hrůza - neinformovanost, úroveň služeb a obecně práce lidí je tu fakt k ničemu... třeba i slibovaný stipendia - už s několika lidmi jsem mluvil, že měli dostat prospěchový stýpko a jeden borec na něj třeba čeká už přes rok... abych byl úpřímnej, tak je vidět, že berou fakt bez přímaček kohokoliv, aby nahrabaly alespoň nějaký peníze od státu, ale tím, že udělaj nový páternostery, tím úroveň nezvednou... asi se tu na to vykašlu a půjdu do hajzlíčku, protože tahle fakulta je pěkná S*R*A*Č*K*A... s taláry i bez nich...
mimochodem.. pokud by teda měly bejt ty taláry, tak by tomu taky ta fakulta mohla alespoń trochu odpovídat.. úroveň mi přijde jen lehce u bodu mrazu a to díky mladším učitelům, co to tu jakž takž drží.. jinak je to děs a hrůza - neinformovanost, úroveň služeb a obecně práce lidí je tu fakt k ničemu... třeba i slibovaný stipendia - už s několika lidmi jsem mluvil, že měli dostat prospěchový stýpko a jeden borec na něj třeba čeká už přes rok... abych byl úpřímnej, tak je vidět, že berou fakt bez přímaček kohokoliv, aby nahrabaly alespoň nějaký peníze od státu, ale tím, že udělaj nový páternostery, tím úroveň nezvednou... asi se tu na to vykašlu a půjdu do hajzlíčku, protože tahle fakulta je pěkná S*R*A*Č*K*A... s taláry i bez nich...
-
mahas
Plavky, plavky, plavky.
Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:23