Nosit talary pri promoci

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
talary

Nosit talary pri promoci

Příspěvek

Návrh na změnu vnitřního předpisu školy FS CVUT Praha s cílem umožnit studentům nosit taláry při promocích

Hlasovat pro na www.talary-ano.unas.cz nebo na email ano.talary@gmail.com[/b]

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

k cemu to? :) nejsme v usa aby jsme se opicili

talary

Petice nosit talary pri promoci

Příspěvek

GReddy píše:k cemu to? :) nejsme v usa aby jsme se opicili
Talary uz jsou na

VUT- Brno
TU -Liberec
TU- Ostrava
Zemedelska Univerzita a dalsi

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

aha to jsem netusil ale opet se ptam proc by nekdo mel chtit nosit nevkusnej kloboucek kterej (a mozna se pletu) mi prijde zamerikanizovanej

talary

Petice nosit talary pri promoci

Příspěvek

GReddy píše:aha to jsem netusil ale opet se ptam proc by nekdo mel chtit nosit nevkusnej kloboucek kterej (a mozna se pletu) mi prijde zamerikanizovanej
:roll: Jsem pro talary protoze absolvent musi byt "Univerzalni s elegantnim saty.
Ted na CVUT mame amerikanizovane bakalarsky studujni program, na zacatky nemel jsme bakalar.

dude

blbost

Příspěvek

A kdyz zavedeme talary, komu tim prospejeme? To si mam kupovat neco, co si obliknu na par hodin ve svym zivote? FS to nijak nezmeni, je to dalsi starost navic.

Jedinej kdo z toho bude mit plus, je vyrobce/dovozce tyhle picoviny.

ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Příspěvek

Přijde mi to jako zbytečnost. Do slavnostního promočení mám ještě daleko,ale i tak si myslím že to k promoci nepotřebuju.
Follow your intuition and embrace the change!

David

Příspěvek

Taláry jsou blbost. Mimochodem pánové, může mi někdo přeložit do ČJ to, co psal uživatel "talary" jako poslední post? :-)

kac

Příspěvek

ja zadny osklivy talary nechci.. chci mit hezky sexy saticky, ktery si sama vyberu a nechci aby mi nekdo diktoval, co mam mit na sobe :D

David

Příspěvek

kac píše:ja zadny osklivy talary nechci.. chci mit hezky sexy saticky, ktery si sama vyberu a nechci aby mi nekdo diktoval, co mam mit na sobe :D
Jo přesně, je tu pár holek (i když oproti FEL je to tu pořád "harém") a ještě je budem halit do talárů? Copak jsme banda pitomců? :-)

Kaslikov

Re: Nosit talary pri promoci

Příspěvek

No tak harem si predstavuju trosicku jinak... Talary jsou pro vyznavace okamziku a fandy home videa, ale rikam si ze vetsinu tech picovin co si lidi natacej si bez tak nikdy nepusti a kdyz ano tak max jednou. Jestli chcete maminku odlozit do domova duchodcu tak ji udelejte radost a talary si odhlasujte at se ma chudera stara opustena, na co divat. Jinak to ze maji talary na czu nejni zas tak uplne pravda, ma je pouze fakulta ekonomicka.
Osobni nazor je ne e

ignor

Příspěvek

já chci talár adidas. čím víc proužků, tím víc strojař.
nebo můžem být originální a zkusit kimono, monterky a nebo latexový prádélko.
..::I CAN HAS VALVE::..

Neo

Příspěvek

Hlasuju pro monterky.

majkl_l

Příspěvek

pokud nebude v nabídce župan nebo noční košile jdu taky do montérek... :P

mimochodem.. pokud by teda měly bejt ty taláry, tak by tomu taky ta fakulta mohla alespoń trochu odpovídat.. úroveň mi přijde jen lehce u bodu mrazu a to díky mladším učitelům, co to tu jakž takž drží.. jinak je to děs a hrůza - neinformovanost, úroveň služeb a obecně práce lidí je tu fakt k ničemu... třeba i slibovaný stipendia - už s několika lidmi jsem mluvil, že měli dostat prospěchový stýpko a jeden borec na něj třeba čeká už přes rok... abych byl úpřímnej, tak je vidět, že berou fakt bez přímaček kohokoliv, aby nahrabaly alespoň nějaký peníze od státu, ale tím, že udělaj nový páternostery, tím úroveň nezvednou... asi se tu na to vykašlu a půjdu do hajzlíčku, protože tahle fakulta je pěkná S*R*A*Č*K*A... s taláry i bez nich...

mahas

Příspěvek

Plavky, plavky, plavky.

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 00:23

Zamčeno

Zpět na „Archiv“