Montážní jednotka: Úchopná hlavice

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
T.o.m.m.i.
V.I.P.
V.I.P.

Montážní jednotka: Úchopná hlavice

Příspěvek

Ahoj lidi :) , nemáte někdo tuto montážní jednotku? [/b]

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

dělal jsem jí, co potřebuješ? :)

:-)

Příspěvek

poslal by si mi jí prosím???

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

máš to tady

http://strojar.com/viewtopic.php?p=3495#3495

ale jestli ti mohu doporučit je dobrý si to udělat sám, jelikož u zkoušky se na to ptají, my jsme to dělali na papír takže to že jsem to dělal v PC jen abych mohl snadno oměřit rozměry, výrobáky nebo kótování, geometrické tolerance atd tam nejsou...

sehom
Sponzor
Sponzor

:-)

Příspěvek

Tak já to chchi hlavně proto, jelikož z těch obrázků co nám dali, je to vcelku nečitelné...A na jaké otázky bych se měl u zkoušky připravit?

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

nasi skupine tuto ulohu vubec nezadavali jelikoz je udajne slozita (u me se ucitel prerekl, tudiz jsem ji udelal, ale neni to tak hrozne) vlastne to jen narysujes, udelas vyrobaky od kazdy soucasti - to mas vlastne na zadani- jen pridas tolerance

no u zkousky, nekde se tu pohybuji otazky, chce to projet skripta TK + neco malo i z tech 3 dilu konstruovani, je tam hodne veci k nicemu (lip se to naucis ze skript tk) ale na nektere veci se tam ptaji, hlavne na drsnosti a tolerance...rozmerovy obvody a ulozeni to je hlavni tema..predevsim u ustni

MRAK
Sponzor
Sponzor

Hlavice

Příspěvek

Tak dělám tuhle hlavici taky...teda myslim, nějak jsem to zadávání moc nepochopil :)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“