Promoce - odpadá výuka?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
ALbi
Čestný strojař
Čestný strojař

Promoce - odpadá výuka?

Příspěvek

Zdravim,

nevíte někdo jestli v den promoce odpadá výuka? Upřímně v to doufám:)ale nikde sem o tom nic nenašel.
Follow your intuition and embrace the change!

..::TV::..
Veterán
Veterán

Re: Promoce - odpadá výuka?

Příspěvek

myslím, že určitě ne...nikdy to tak nebylo, akorát nebude otevřené stud., odd. :D
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

FilipCZ

Příspěvek

co se stane když se mi nepodaří na bakalářskou promoci dostavit? respektive jestli to úředně nějak vadí a kde si mohu následně vyzvednout diplom?

HK-racer
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek

já sice nedělám "regulérní" obor v rámci ČVUT, ale i pro naši skupinu volno z výuky je, takže bych se tim netrápil.

3D4U

Příspěvek

A to fakt neodpadá výuka ani lidem co se jich promoce týká? To mě přijde dost divný...

..::TV::..
Veterán
Veterán

Příspěvek

ja to tedy beru tak, že pro celé čvut to není...jestli to je jen pro jednotlivce, tak to netušim :-)
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.

Jonas

Příspěvek

Na promoci má člověk nárok ze zákona, stejně tak na svatbu. Takže odpadá výuka pouze pro 1. ročník navazujícího studia.
Na promoci člověk dorazit nemusí, pak ale je třeba si domluvit se SO, kdy si diplom převzít.

FilipCZ

Příspěvek

jsem na čvut mgr a výuka samozřejmě neodpadla, titul jsem si převzal normálně na studijním bez problému

Zamčeno

Zpět na „Archiv“