Zdravim,
nevíte někdo jestli v den promoce odpadá výuka? Upřímně v to doufám:)ale nikde sem o tom nic nenašel.
Promoce - odpadá výuka?
- ALbi
- Čestný strojař

Promoce - odpadá výuka?
Follow your intuition and embrace the change!
Follow your intuition and embrace the change!
- ..::TV::..
- Veterán

Re: Promoce - odpadá výuka?
myslím, že určitě ne...nikdy to tak nebylo, akorát nebude otevřené stud., odd. 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
Co patří do ročníkových sekcí? Vše podstatné. Kvalitní informace a soubory, které ostatním pomůžou při studiu.
-
FilipCZ
co se stane když se mi nepodaří na bakalářskou promoci dostavit? respektive jestli to úředně nějak vadí a kde si mohu následně vyzvednout diplom?
-
HK-racer
- V.I.P.

já sice nedělám "regulérní" obor v rámci ČVUT, ale i pro naši skupinu volno z výuky je, takže bych se tim netrápil.
-
3D4U
A to fakt neodpadá výuka ani lidem co se jich promoce týká? To mě přijde dost divný...
- ..::TV::..
- Veterán

ja to tedy beru tak, že pro celé čvut to není...jestli to je jen pro jednotlivce, tak to netušim 
Co patří do HLAVNÍ DISKUZE? Otázky,odpovědi,ztráty a nálezy,obecné poznatky,shánění referátů apod.
-
Jonas
Na promoci má člověk nárok ze zákona, stejně tak na svatbu. Takže odpadá výuka pouze pro 1. ročník navazujícího studia.
Na promoci člověk dorazit nemusí, pak ale je třeba si domluvit se SO, kdy si diplom převzít.
Na promoci člověk dorazit nemusí, pak ale je třeba si domluvit se SO, kdy si diplom převzít.
-
FilipCZ
jsem na čvut mgr a výuka samozřejmě neodpadla, titul jsem si převzal normálně na studijním bez problému