KON1-druhy zapis..hydraulický válec uloha c3

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
ssiiix

KON1-druhy zapis..hydraulický válec uloha c3

Příspěvek

Zdravim.. chtel bych se zeptat mam kon1 na druhy zapis a kdybych si nahodou nevedel rady s montazkou tak chci mit nejaky vzor nema nekdo hotovou ulohu c3 hydraulický válec i?? dekuiji odpovezte na email nejak se domluvime..

mirdak1

Příspěvek

mam Hydraulickej valec II

ssiiixx

Příspěvek

a myslis ze to je podobne? ja bych potrevoval videt nejaky vzor kdybych si nevedel rady tak myslis ze by jsme se nejak dohodli?

heví

Příspěvek

Ahoj,koukám,že máš hydraulickej válec 2,mužeme se nějak domluvit? díky theller@seznam.cz

cerno01

Příspěvek

Ja když jsem měl KON 1 tak jsem dělal taky hydraulickej válec I a mám ho celej snad i zpracovanej v cadu. Když bude někjaka dobrá domluva jsem ochoten se o to podělit. Kdyžtak piště na cerno01@seznam.cz

mdd

Příspěvek

Ahojte lidi, taky mám hydraulický válec a potřeboval bych poradit s těmi kroužky co tam jsou - těsnící, vodící, stírací, opěrný... Vzali jste je z tabulek / vytáhli z normálií / našli na netu? Je na ně nějaká dohledatelná norma? Pátrám po nich ale nějak nenacházím... Předem díky za jakoukoliv odpověď!

..

Příspěvek

zkus www.busakshamban.com
jsou tam katalogy a vse.. ale nektery normy taky nemam a marnbe shanim a nevim kde je vezmu ..

mdd

Příspěvek

Supr! Díky moc. V těch katalozích jsou přesně ta těsnění, co hledám. Mimochodem, kdyby někdo chtěl 2D výkres nebo 3D model všech těsnění od Busak + Shambana, tak je najdete tady v té databázi součástí:

Kód: Vybrat vše

http://contentwarehouse.part-solutions.com/PARTcommunity/Portal/autodesk
Dá se tam toho najít hodně, ale třeba tyhle těsnění se líp hledají podle katalogovýho čísla než proklikáváním databáze.

Co marně scháníš? Třeba to budu vědět...

Jinak mi ještě není vůbec jasný, co je ten pojistný pružný kroužek (poz 9.) na matici s radiálními otvory. Jak ten kroužek vypadá a jakým způsobem tu matici jistí?

..

Příspěvek

no me rekl ze tam vubec nema byt pojistny krouzek v te matici ale nejaky pruzny drat.. rekl mi to furbacher.. a potreboval bych vedet co mas napsane na navrhaku v pozicich u tesnicich, vodicich a o-krouzku.. porad mi tam neco chybi a ja nevim co..

mdd

Příspěvek

Tak daleko ještě nejsem, ale měl bys tam mít v popisku název, značku, materiál a pak katalogový číslo. Asi takhle: těsnění pístu - turcon glyd ring T, PT0200500-T46N. A to T46N určuje materiál. Snad ti to pomůže...

S tím pružným drátem ale fakt nevím. Je to normalizovaný nebo nějakej dílenskej výmysl? V zadání je, že tam něco navrtáš, ale fakt nevím...

..

Příspěvek

diky moc urcite pomuze.. tak bohuzel u toho nic nemam jen rozmer .. tezko rict jestli je to nejak normalizovany.. taky nechapu proc tam nemuze byt to co je v zadani..

mdd

Příspěvek

Tak jsem se na to ještě ptal spolužáka a podle něj je to jen drát, který je obtočený kolem té matice a jeden jeho konec je v té díře, co se vrtá při montáži - takže pravděpodobně dílenskej výmysl...

..

Příspěvek

presne jak jsi napsal to ma byt.. on mi ho tam i nakreslil jak je ten drat ohnutej..

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 02:00

Zamčeno

Zpět na „Archiv“