nevite nahodou nekdo o nejake skole, kde me vemou od druhyho semestru? sem nestudent a potrebuju to nejak vosefit..
btw: kdyz sem ziskal 10kreditu a ted v pondeli se mi podari udelat matiku, mam jeste sanci, aby mi to nejak zpetne uznali a mohl bych pokracovat.. diky, kazda rada mi pomuze..
zapis od druheho semestru
-
kaspinho
- GReddy
- Veterán

-
David
Re: zapis od druheho semestru
a) Napadá mě leda pomaturitní kurz v jazykové škole.kaspinho píše:nevite nahodou nekdo o nejake skole, kde me vemou od druhyho semestru? sem nestudent a potrebuju to nejak vosefit..
btw: kdyz sem ziskal 10kreditu a ted v pondeli se mi podari udelat matiku, mam jeste sanci, aby mi to nejak zpetne uznali a mohl bych pokracovat.. diky, kazda rada mi pomuze..
b) Musel bys leda doložit, že jsi méně než předepsaný počet kreditů získal kvůli vážným důvodům (dlouhodobá nemoc atd.) a ne lempláctvím, pak by možná byla akceptovatelná jakási výjimka (kámoš to takhle vedle na FELu udělal, protože studuje dálkově a když se psala zápočtovka, byl v práci průser a on tam nemohl a díky tomu ten předmět, ze kterýho chyběly kredity, neměl). Ale to by sis to musel vyřizovat už výrazně dřív, ne až teď "jééé, voni mě vyrazili, tak to já nějak požádám"... Teď si můžeš už tak leda počkat na dopis podepsaný prof. Hrdličkou, že ti pro nesplnění studijních povinností ukončuje studium
Takže na 95% papa a šáteček, a přijď se třeba někdy podívat
-
Lemondog
- Veterán