zapis od druheho semestru

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
kaspinho

zapis od druheho semestru

Příspěvek

nevite nahodou nekdo o nejake skole, kde me vemou od druhyho semestru? sem nestudent a potrebuju to nejak vosefit..

btw: kdyz sem ziskal 10kreditu a ted v pondeli se mi podari udelat matiku, mam jeste sanci, aby mi to nejak zpetne uznali a mohl bych pokracovat.. diky, kazda rada mi pomuze..

GReddy
Veterán
Veterán

Příspěvek

semestr je davno ukoncen, uz nemas narok pokracovat v dalsim semestru, neoficialne uz nejsi studentem na cvut, predpokladam ze dopis uz mas na ceste ;)

David

Re: zapis od druheho semestru

Příspěvek

kaspinho píše:nevite nahodou nekdo o nejake skole, kde me vemou od druhyho semestru? sem nestudent a potrebuju to nejak vosefit..

btw: kdyz sem ziskal 10kreditu a ted v pondeli se mi podari udelat matiku, mam jeste sanci, aby mi to nejak zpetne uznali a mohl bych pokracovat.. diky, kazda rada mi pomuze..
a) Napadá mě leda pomaturitní kurz v jazykové škole.

b) Musel bys leda doložit, že jsi méně než předepsaný počet kreditů získal kvůli vážným důvodům (dlouhodobá nemoc atd.) a ne lempláctvím, pak by možná byla akceptovatelná jakási výjimka (kámoš to takhle vedle na FELu udělal, protože studuje dálkově a když se psala zápočtovka, byl v práci průser a on tam nemohl a díky tomu ten předmět, ze kterýho chyběly kredity, neměl). Ale to by sis to musel vyřizovat už výrazně dřív, ne až teď "jééé, voni mě vyrazili, tak to já nějak požádám"... Teď si můžeš už tak leda počkat na dopis podepsaný prof. Hrdličkou, že ti pro nesplnění studijních povinností ukončuje studium :-)

Takže na 95% papa a šáteček, a přijď se třeba někdy podívat :twisted: (nejsem škodolibej, nepřeju ti vyhazov, ale prostě podle mě už moc šancí nemáš)

kashpi

Příspěvek

tak jen tak aby ste vedeli, tak mi to vyslo:D zkousku jsem udelal, odvolal jsem se na ukonceni studia.. a hula hop. jedu dal:)

Lemondog
Veterán
Veterán

Příspěvek

Upřímně mne to docela překvapilo... hodně štěstí do dalšího studia...

Naposledy oživil Anonymous v 05. listopad 2008, 01:20
Per aspera ad astra...

Zamčeno

Zpět na „Archiv“