Studijní referent
-
mnemo
- V.I.P.

Studijní referent
Mám problém s rozvrhem, ačkoliv mám vše hotové a nové předměty do 3. ročníku zapsané a schválené na studijním oddělení, nemůžu si vytvořit rozvrh, protože to mám zablokované
obvolal jsem čísla co jsem na stránkách fs našel a jedinej Růžička mi odpověděl a to tak, že mám vyhledat svou studijní referentku a říct jí aby mi to otevřela (bo ta .... mě nejspíš nějak vynechala při otvírání rozvrhu). Ostatním to jde, ale já si teď pojedu 300 km do Prahy a 300 zpátky jen kvůli jedinymu kliknutí, ktery nejde udělat bez mé osobní účasti
No a ten hlavní problém je, že nevím kdo je můj studijní referent... proto prosím o radu, nevíte někdo koho mám za studijního referenta, na školu jsem "nastupil 2006" teď po prázdninách jdu do třeťáku. Díky za případnou odpověď popř. email na onu osobu.
-
Los(t)
- V.I.P.

-
ja
Re: Studijní referent
no jasne,ze waicova...za 2 roky bys takovy veci mel vedit
-
Maca
A nejsou pro tretaky ted dve studijni referentky? Podle oboru?Krome Waicovy, tam sedela jsete jesna a ta mela AMEB, DMTB a jeste neco...Ale Waicova by to mal jistit.
-
Návštěvník
no jsou dve...je to podle jmena udelany A-K myslim je Waicova a L-Z je nejaka tam u toho vokynka dal u okna
-
petagne
Je to podle oboru a u některých oborů podle jména, ale DMTB mají tu druhou - ne Waicovou, sory jméno nevím. Ale mělo by se najít na webu FS... . (Teda aspoň letos to tak bylo a budoucí čtvrťáky na DMTB má taky ta druhá.)