Studijní referent

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
mnemo
V.I.P.
V.I.P.

Studijní referent

Příspěvek

Mám problém s rozvrhem, ačkoliv mám vše hotové a nové předměty do 3. ročníku zapsané a schválené na studijním oddělení, nemůžu si vytvořit rozvrh, protože to mám zablokované :evil: obvolal jsem čísla co jsem na stránkách fs našel a jedinej Růžička mi odpověděl a to tak, že mám vyhledat svou studijní referentku a říct jí aby mi to otevřela (bo ta .... mě nejspíš nějak vynechala při otvírání rozvrhu). Ostatním to jde, ale já si teď pojedu 300 km do Prahy a 300 zpátky jen kvůli jedinymu kliknutí, ktery nejde udělat bez mé osobní účasti :evil: :evil: No a ten hlavní problém je, že nevím kdo je můj studijní referent... proto prosím o radu, nevíte někdo koho mám za studijního referenta, na školu jsem "nastupil 2006" teď po prázdninách jdu do třeťáku. Díky za případnou odpověď popř. email na onu osobu.

Los(t)
V.I.P.
V.I.P.

Re: Studijní referent

Příspěvek

normálne zkus napsat email Waicove

libuse.waicova@fs.cvut.cz

ja

Příspěvek

no jasne,ze waicova...za 2 roky bys takovy veci mel vedit

Maca

Příspěvek

A nejsou pro tretaky ted dve studijni referentky? Podle oboru?Krome Waicovy, tam sedela jsete jesna a ta mela AMEB, DMTB a jeste neco...Ale Waicova by to mal jistit.

Návštěvník

Příspěvek

no jsou dve...je to podle jmena udelany A-K myslim je Waicova a L-Z je nejaka tam u toho vokynka dal u okna

petagne

Příspěvek

Je to podle oboru a u některých oborů podle jména, ale DMTB mají tu druhou - ne Waicovou, sory jméno nevím. Ale mělo by se najít na webu FS... . (Teda aspoň letos to tak bylo a budoucí čtvrťáky na DMTB má taky ta druhá.)

Zamčeno

Zpět na „Archiv“