Jak na HELLERA ?

Archiv neaktuálních či jinak přebytečných příspěvků.
Zamčeno
TESA

Jak na HELLERA ?

Příspěvek

Prosim vas,
Vy co uz ste prosli, nebo prochazite pres tohodle chlapa.. jak na nej ? .. ja uz sem z toho zoufalej, porad tvrdi neco jinyho, porad chce neco navic, ale nikdy neporadi...

Návštěvník

Příspěvek

Tak to sme dva,
ja odevzdal pozdej montazku, prej dostanu za trest zadanou dalsi, ale nikdy mi nic neopravil, vzdycky rekne: je to cely blbe, to nebudu opravovat...
proste :roll:

Save

Příspěvek

Asi je to blbost ale moje rada by byla asi takova.Snaz se s nim byt kamarad,i kdyz ho nesnasis,zdrav ho delej ze se snazis a ze te to zajima a ze tomu rozumis. Me si pak docela oblibil a zapich jsem dostal docela snadno. Jako on od tech montazek neceka zazraky jako treba Slanec..

guru

Příspěvek

Jednak se vyplati k nemu chodit na konzultace a pak s nim kecat o zivote. Rad vypravi jak byl ve Francii a tak, pak docela vymekne.

anonym

Příspěvek

guru píše:Jednak se vyplati k nemu chodit na konzultace a pak s nim kecat o zivote. Rad vypravi jak byl ve Francii a tak, pak docela vymekne.
no tak to ses v poho. Ja se ho jednou zeptal, jestli k nemu muzu na konzultace a on me vyslovene odmitl. Asi nejsem u neho moc oblibenej. Totiz ja jsem mel jit v tom breznu na zk z kon1, pac jsem mel zapich z minula, a von me tam nechtel pustit. Docela sme se dohadovali o ty vyhlasce od andrlika. No a ted sem mu vodezvdal montazku o tyden pozdeji...
Ja vim, ze se s takovejma lidma musi vychazet, ale ja se narad podrizuju blbcum, kdyz to tak reknu...

Yogi_boy

Příspěvek

Save píše:Asi je to blbost ale moje rada by byla asi takova.Snaz se s nim byt kamarad,i kdyz ho nesnasis,zdrav ho delej ze se snazis a ze te to zajima a ze tomu rozumis. Me si pak docela oblibil a zapich jsem dostal docela snadno. Jako on od tech montazek neceka zazraky jako treba Slanec..
Jo souhlas, přesně tak. Co hlavně nesnáší jsou namachrovaní frajírci co odevzdávají mimo termíny. Na jeho námitky uznale přikyvovat, být k němu slušnej, odevzdávat v termínech a plnit jeho "přání", ať se můžou zdát sebeabsurdnější. Já osobně jsem u něj dostal jako gymplák předtím konstruováním a technickým kreslením nepolíben zápich docela v klidu a bez velkýho stresu. Kámoš, co se s ním furt hádal (bylo to tak půl na půl -jednou byl v právu on, jednou Heller), ten nedostal nic...

Yogi_boy

Příspěvek

2anonym: No tak bohužel, s tou hrdostí moc daleko na strojárně nedojdeš... Já osobně taky nerad podlejzám, ale někdy je v zájmu "vyššího cíle" prostě tak trošku na chvíli "stáhnout ocas"... Těch lidí co ty píšeš potkáš na škole ještě moc a moc... A jestli chceš zažít "ultimativní test hrdosti", dej si Adamovou a FOČ. Heller je třeba protivnej, občas buzeruje, ale aspoň v předmětu, kterej není uplně mimo. Zatímco DOKTORKA Adamová (na tom titulu hrozně lpí), to je jiná liga. Předmět na kulový a dělá s tím drahoty jak kdyby učila matiku...

TESA

Příspěvek

Covece, tak ja abych pravdu rekl, tak mi Adamova zase vubec nevadila.. Je celkem jedno co tam kecas, hlavne ze kecas, minitest opises, a pak tam skoro nemusis chodit...

Je sice pekny, ze mam Hellerovi delat vse co si preje, ale nejak netusim co, jelikoz mi k tomu co jsem mu odevzdal nic nerekl, a zase mi to vratil.... a rekl mi, at to ma vsechny nalezitosti.. tak jsem se zeptal co to znamena a on odpovedel, ze chce, aby to bylo hlavne vsechno spravne... - ale nerekl mi kde je chyba. Tak nevim, asi budu hledat. Tezko neco najdu, jako gymplak =(

guru

Příspěvek

Ja vim, ze se s takovejma lidma musi vychazet, ale ja se narad podrizuju blbcum, kdyz to tak reknu...
Tak to z ty skoly rychle zdrhej dokud jsi teprve v prvaku! :s

Zamčeno

Zpět na „Archiv“