Prosim vas,
Vy co uz ste prosli, nebo prochazite pres tohodle chlapa.. jak na nej ? .. ja uz sem z toho zoufalej, porad tvrdi neco jinyho, porad chce neco navic, ale nikdy neporadi...
Jak na HELLERA ?
-
TESA
-
Save
-
anonym
no tak to ses v poho. Ja se ho jednou zeptal, jestli k nemu muzu na konzultace a on me vyslovene odmitl. Asi nejsem u neho moc oblibenej. Totiz ja jsem mel jit v tom breznu na zk z kon1, pac jsem mel zapich z minula, a von me tam nechtel pustit. Docela sme se dohadovali o ty vyhlasce od andrlika. No a ted sem mu vodezvdal montazku o tyden pozdeji...guru píše:Jednak se vyplati k nemu chodit na konzultace a pak s nim kecat o zivote. Rad vypravi jak byl ve Francii a tak, pak docela vymekne.
Ja vim, ze se s takovejma lidma musi vychazet, ale ja se narad podrizuju blbcum, kdyz to tak reknu...
-
Yogi_boy
Jo souhlas, přesně tak. Co hlavně nesnáší jsou namachrovaní frajírci co odevzdávají mimo termíny. Na jeho námitky uznale přikyvovat, být k němu slušnej, odevzdávat v termínech a plnit jeho "přání", ať se můžou zdát sebeabsurdnější. Já osobně jsem u něj dostal jako gymplák předtím konstruováním a technickým kreslením nepolíben zápich docela v klidu a bez velkýho stresu. Kámoš, co se s ním furt hádal (bylo to tak půl na půl -jednou byl v právu on, jednou Heller), ten nedostal nic...Save píše:Asi je to blbost ale moje rada by byla asi takova.Snaz se s nim byt kamarad,i kdyz ho nesnasis,zdrav ho delej ze se snazis a ze te to zajima a ze tomu rozumis. Me si pak docela oblibil a zapich jsem dostal docela snadno. Jako on od tech montazek neceka zazraky jako treba Slanec..
-
Yogi_boy
2anonym: No tak bohužel, s tou hrdostí moc daleko na strojárně nedojdeš... Já osobně taky nerad podlejzám, ale někdy je v zájmu "vyššího cíle" prostě tak trošku na chvíli "stáhnout ocas"... Těch lidí co ty píšeš potkáš na škole ještě moc a moc... A jestli chceš zažít "ultimativní test hrdosti", dej si Adamovou a FOČ. Heller je třeba protivnej, občas buzeruje, ale aspoň v předmětu, kterej není uplně mimo. Zatímco DOKTORKA Adamová (na tom titulu hrozně lpí), to je jiná liga. Předmět na kulový a dělá s tím drahoty jak kdyby učila matiku...
-
TESA
Covece, tak ja abych pravdu rekl, tak mi Adamova zase vubec nevadila.. Je celkem jedno co tam kecas, hlavne ze kecas, minitest opises, a pak tam skoro nemusis chodit...
Je sice pekny, ze mam Hellerovi delat vse co si preje, ale nejak netusim co, jelikoz mi k tomu co jsem mu odevzdal nic nerekl, a zase mi to vratil.... a rekl mi, at to ma vsechny nalezitosti.. tak jsem se zeptal co to znamena a on odpovedel, ze chce, aby to bylo hlavne vsechno spravne... - ale nerekl mi kde je chyba. Tak nevim, asi budu hledat. Tezko neco najdu, jako gymplak =(
Je sice pekny, ze mam Hellerovi delat vse co si preje, ale nejak netusim co, jelikoz mi k tomu co jsem mu odevzdal nic nerekl, a zase mi to vratil.... a rekl mi, at to ma vsechny nalezitosti.. tak jsem se zeptal co to znamena a on odpovedel, ze chce, aby to bylo hlavne vsechno spravne... - ale nerekl mi kde je chyba. Tak nevim, asi budu hledat. Tezko neco najdu, jako gymplak =(